Ana sayfa Dizi Haberleri Osman Sonant, Fi ve Ufak Tefek Cinayetler’den sonra ufak tefek huzursuzluklar yaşıyor!

Osman Sonant, Fi ve Ufak Tefek Cinayetler’den sonra ufak tefek huzursuzluklar yaşıyor!

tarafından zk zk

Pek çok dizi, sinema ve reklam filminde rol alan, tiyatro oyunlarında sahneye çıkan Osman Sonant, adeta Fi dizisiyle kadınların gönlünde ayrı bir yere oturdu.

Geçtiğimiz sezon PuhuTV’nin Fi isimli dizisinde oynadığı Sadık Murat Kolhan karakterinden sonra hayran sayısını arttıran oyuncu, bu sezon da Ufak Tefek Cinayetler’de Kerim Adil Sağlam olarak karşımıza çıkıyor.

Tıpkı Fi’deki gibi zengin, güçlü, karizmatik, tarz sahibi bir kişi olarak çıkıyor izleyicinin karşısına.

Ufak Tefek Cinayetler’de El Turco lakaplı zengin bir et imparatorunu oynuyor. Kendine has bir tarzı ve stili var. Karizmasıyla Sarmaşık’ta dikkat çekiyor ve onun aslında Merve’nin ilk aşkı olduğunu da geçtiğimiz hafta öğrendik.

Osman Sonant, oynadığı bu iki karakterler, kadın hayranlarının gönlünde başka bir yerde duruyor.

Evli olan Osman Sonant’ın hayran kitlesinin büyümesiyle yaşadığı bu ilgi, zaman zaman evde gerginliklere de neden oluyormuş.

Sonant, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajında, Fi’den sonra ilgi odağı olmasının evliliğine yansıması üzerine bir soruya bakın ne yanıt veriyor:

Osman Sonant, Fi ve Ufak Tefek Cinayetler'den sonra ufak tefek huzursuzluklar yaşıyor! 7

“Kadınların yıllar sonra bana değil de oynadığım karakterlere ilgi göstermeye başlaması tabii evde ufak tefek cinayetler olmasa da ufak tefek huzursuzluklar yaratıyor. Her evde yaratır bence.”

Osman Sonant Kimdir?

OSMAN SONANT KİMDİR?

Leyla ile Mecnun, Beş Kardeş ve Fi gibi projeleriyle tanınan Osman Sonant, 1979 yılında dünyaya geldi.

1997 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu’nda Yılmaz Gruda’dan aldığı oyunculuk eğitimi ile oyunculuğa ilk adımını attı. 1998’de Ferhan Şensoy’un yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro’da çalışmalarını devam ettirdi ve 1999’da girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk lisans eğitimini tamamladı. Birçok dizi, sinema ve reklam filmlerinde yer alan oyuncu, 2009 yılında, Yeşim Ustaoğlu’nun Altın İstiridye ödüllü Pandora’nın kutusu adlı filmindeki Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakterini canlandırdı.

Şubat 2015’te başlayan ve Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı Beş Kardeş dizisindeki kardeşlerden dördüncüsü olan Orhan rolünü canlandırdı. Fi dizisinde canlandırdığı büyük bir işadamı olan Sadık Murat Kolhan karakteriyle uzun süre adından söz ettirdi.