Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oya Aydoğan’ın ölüm yıl dönümünde oğlu Gurur Aydoğan’dan duygusal paylaşım!..

Oya Aydoğan’ın ölüm yıl dönümünde oğlu Gurur Aydoğan’dan duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Şubat 1957 yılında Erzincan’da dünyaya gelen Oya Aydoğan, 15 Mayıs 2016 tarihinde aort damarı yırtılması nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılık ve sunuculuk da yapan Oya Aydoğan’ın erken vefatı tüm hayranlarını çok üzmüştü.

Yeşilçam’ın usta oyuncularından biri olan Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan da annesinin izinden giderek oyunculuk yaptı ve yer aldığı dizilerle dikkat çeken bir isim oldu.

Gurur Aydoğan annesini, 6. ölüm yıl dönümünde instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla andı.

Oya Aydoğan'ın ölüm yıl dönümünde oğlu Gurur Aydoğan'dan duygusal paylaşım!.. 26

Annesinin kucağında yer aldığı küçüklük fotoğrafını paylaşan Gurur Aydoğan fotoğrafa; “Ne yazık ki zaman su gibi akıp geçiyor.. Bugün sensiz 6 yıl.. Mekanın cennet olsun Meleğim. Sonsuza kadar aklımdasın!’ notunu düştü. Gurur Aydoğan’ın duygusal paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan geçtiğimiz Şubat ayında yaptığı bir açıklamada annesinin anısına bir proje hazırladığını belirterek, “Annemin de anısına olabilecek, Yeşilçam ile ilgili bir program yapmak istiyorum. Demosunu çektik. Nuri Alço ile birlikte yapacağız. Önemli bir kanalımızda. İlk yapımcılığım olacak. Programı ben sunacağım” diye konuştu.

Bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten oyuncu, bir televizyon kanalına teklifte bulunduklarını ve yanıt beklediklerini de ifade etmiş oldu. Oyuncu, programda Yeşilçam’dan bir konuğu olacağını ve sorulmayan soruların sorulacağını ifade etti.