Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü, Asu’ya büyük bir ders verecek! Kızım dizisinde Öykü’nün sözleri içinizin yağlarını eritecek!

Öykü, Asu’ya büyük bir ders verecek! Kızım dizisinde Öykü’nün sözleri içinizin yağlarını eritecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Tv8’de dün akşam 12. bölümü yayınlanan Kızım dizisinin yeni bölüm tanıtımında, Öykü’nün hastalığının iyice ilerlediği ortaya çıktı.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide Öykü, okuldaki tiyatro oyununda Pamuk Prenses’i oynuyor. Sahnede onu izleyen Candan ve Demir, oyunun sonunda Öykü’nün yattığı yerden kalkmadığı, uyumaya devam ettiğini görünce büyük bir telaş yaşıyor. Sahneye koşup onu kucağına alıyor.

Öykü’ye ne olduğunu yeni bölümde hep birlikte göreceğiz ama diziye damgasını vuracak sahnelerden birisi de Öykü ve annesi Asu arasında geçecek.

Öykü, Asu'ya büyük bir ders verecek! Kızım dizisinde Öykü'nün sözleri içinizin yağlarını eritecek! 8

Bir günlüğüne annesine giden Öykü, onunla olmaktan hiç de mutlu olmadığını her fırsatta belli edecek. Asu, renk vermese de Öykü’nün sözleri onu çok yaralayacak.

Öykü, “Ben hep senin neye benzediğini merak ettim. Nasıl biriydi annem acaba diye düşündüm. Resmin bile yoktu ki bende, o yüzden hep hayal ederdim” derken, Asu, “Nasıl hayal ettiğin gibi miyim?” sorusuna aldığı yanıtla çok şaşıracak.

Öykü, Asu'ya büyük bir ders verecek! Kızım dizisinde Öykü'nün sözleri içinizin yağlarını eritecek! 9

Öykü’nün verdiği “Hayır” yanıtı Asu’yu delirtirken “Ben senin annenim. Sen bana ben de sana mecburuz küçük hanım” dese de Öykü geri adım atmayacak ve “Ben senin annem olduğunu bilsem hiç üzülmezdim hatta senden kurtuluyorum diye çok sevinirdim” sözleriyle Asu’yu can evinden vuracak.

Asu, Öykü’ye yaklaşmasının hiç kolay olmayacağını bu tecrübeden sonra öğrenecek ama izleyicilerin asıl merak ettikleri onu bir anne gibi ne zaman kucaklayacağı ve hastalığını öğrendiğinde ne yapacağı?

İşte Kızım dizisi 13. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Öykü’yü Demir’den almayı kafasına koyan Asu bir kez daha şansını denemek için kapıyı çalar ama Öykü gitmek istemeyince karşısında Candan’ı bulur. Candan ile Asu arasında gerginlik nasıl sonuçlanacak?

Öykü’ye her geçen gün daha da bağlanan Demir onu kaybetme korkusu yaşarken eve gelen bir not bu korkusunu daha da arttıracaktır.