Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Çelik diziler konusunda önemli bir karar aldı!

Öykü Çelik diziler konusunda önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılında Selena dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Öykü Çelik, o günden bu yana birçok projede yer aldı.

Gönülçelen dizisinde Nazar olarak dikkat çeken Öykü Çelik, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Benim İçin üzülme, Yeşil Deniz, Poyraz Karayel, Hayat Sevince Güzel, Savaşçı ve son olarak da Diriliş Ertuğrul dizilerinde önemli roller üstlenmişti.

Öykü Çelik, yeni sezonda ne yapacak herkes merakta.

Diriliş Ertuğrul’da Sırma Hatun olarak izlediğimiz oyuncu, sezon boyunca çok yorulduğunu anlattı.

Öykü Çelik, “Açıkçası zorlandığımı çok söyleyemem. Çalışma şartları çok insaniydi bir yandan. Ama konsantrasyon içinde fark etmiyorsunuz, fiziki anlamda çok yoruluyorsunuz. Öyle bir yorgunluğum vardı. Biraz da bizim sektörde evde oturmak lüks. Evde oturdum, tabii ki gittim bir yerlere. Bunlar hep kaçamak gibiydi” diye konuştu.

Diriliş Osman kadrosunda olmadığını ifade eden Öykü Çelik, zaman atlaması nedeniyle dizide yer alamayacağına değindi.

Bir sinema filmi görüşmesi içinde olduğunu aktaran Çelik, tiyatro yapmayı da çok istediğine değindi.

Farklı bir deneyim yaşayarak mekan işletmeyi de gündemine aldığını anlatan Öykü Çelik, gıda üzerine bir mekan işletmek için çalışmalar yaptığını anlattı.

Sürekli dizi yapmak gibi bir derdinin olmadığını, farklı şeyler denemek istediğini anlatan oyuncu, bundan sonra projeler konusunda seçici davranacağına vurgu yaptı.

İşte Öykü Çelik’in Uçankuş TV’deki röportajı: