Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Çelik, mini etekli liseli kızlara çattığı sözlerinin arkasında durdu!

Öykü Çelik, mini etekli liseli kızlara çattığı sözlerinin arkasında durdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Öykü Çelik, bu sezon ekrana Şeref Sözü isimli diziyle dönmüştü. Ancak Show TV’de yayınlanan bu dizinin ömrü sadece 4 bölüm olmuştu. Bu sezon dizi şanssızlığı yaşayan Öykü Çelik, ayrıca bir programda söylediği sözlerle de adeta olay yaratmıştı.

Oyuncu, “Ben Karadeniz’liyim. Benimle burada, afedersin kıçında, burasında etekle liseye gitmiş kızın kültürü bir olur mu? Ben diz altında lisede etekle büyümüş kızım” diye konuşmuştu. Ancak bu sözler sosyal medyada büyük yankı buldu ve eleştiri okları da ünlü oyuncuya yöneldi. TV100 kameralarına açıklama yapan Öykü Çelik, sözlerinin arkasında durdu.

Kötü niyetli bir şey söylemediğinin altını çizen oyuncu, “O yüzden söylediklerimin arkasındayım” ifadesini kullandı. Koronavirüs kurallarının hiçe sayıldığı ev partilerine gitmekle de eleştirilen oyuncu, sonrasında koronavirüs testi yaptırmış ve negatif çıkmıştı.

Bu arada hastaneye kontrole giden oyuncu, çıkışta kameralara yakalandı. Daha önce olduğu operasyonun kontrolü için gittiğini belirten oyuncu, mini etek ile ilgili sözleriyle yanlış anlaşıldığını da ifade etti.

Öykü Çelik, “Beni anlamak isteyen, videoyu bir kaç dakika öncesinden izlerse anlar” diyerek de konuyu kapattı.