Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Çelik reyting korkusundan dizilere mesafeli

Öykü Çelik reyting korkusundan dizilere mesafeli

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Öykü Çelik, en son Diriliş Ertuğrul’da Sırma Hatun karakterine hayat vermiş ve kötüyü oynamaktan büyük zevk almıştı. Ünlü oyuncu bir süredir dinleniyor. Geçtiğimiz hafta Kuveyt’teki tatil pozları ile konuşulan oyuncu corona virüsünün yayılmasının ardından İstanbul’a dönme kararı aldı.

Bir dizi projesi teklifi alan Çelik, senaryoyu beğenmediği için kabul etmedi. Oyuncu, “Dizi geldi ama beğenmedim, biraz daha temkinli olmak istiyorum. Çok dizi bitti bu sene. O yüzenden çok içime sineni yapacağım. Pişman olacaksam ‘ben istedim ve o yüzden olmadı’ derim” açıklamasını yaptı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Sırma Hatun karakterinden bahsaden oyuncu, “Oynamak istediğim karakter biraz daha geçen sene Diriliş’te kötüyü oynadıktan sonra bana çok zevkli geldi, daha maskülen bir karakter oynamak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Yeni bir film projesine hazırlanan Öykü Çelik, Mayıs ayında 3 hafta boyunca sette olacaklarını ve projenin de bir gerilim filmi olduğunu söyledi.

Öykü Çelik, “Bir film ile anlaştım, onu da Mayıs ayında çekeceğiz. Korkudan çok gerilim, ilk defa böyle bir filmde rol alacağım. Psikolojik baskısı çok. 3 hafta gireceğim ve çıkacağım sete,sonra bilmiyorum ne yapacağım” açıklamasını yaptı.

Videodan izleyebilirsiniz: