Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Çelik ve Aras Aydın, Şeref Sözü dizisinde sizi çok şaşırtacak!

Öykü Çelik ve Aras Aydın, Şeref Sözü dizisinde sizi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin merakla beklenen dizisi, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Şeref Sözü’ için geri sayım başladı. 14 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ‘Şeref Sözü’nün etkileyici hikayesini anlatacak kadrodan dikkat çekici tanıtımlar gelmeye devam ediyor. Emsal Adabeyli ve Cihan Adabeyli’den sonra ‘Yasemin Adabeyli’ ve ‘Faruk’ karakterlerinin anlatıldığı tanıtımlar da izleyici ile buluştu.

Öykü Çelik’in hayat vereceği Yasemin Adabeyli, hırslı ve ihtiraslı bir kadın! Cihan’a olan aşkını herkesten önce tutan Yasemin, Cihan’ın karısı olabilmek için her türlü savaşa hazır olduğuna dikkat çekiyor. İsra’nın, Adabeyli Adası’na gelişiyle Cihan’a kavuşma hayalleri suya düşen Yasemin’in, Cihan’ı geri almak için neler yapabileceği merakla bekleniyor.

Dizide Aras Aydın ise Faruk karakterine hayat verecek. Şeref Sözü’nün tehlikeli ve acımasız karakteri ‘Faruk’, İsra’dan oğlunu almak için gözünü karartmış, zarar vermekten korkmuyor. İsra’yı ve oğlunu almak isteyen Faruk, tüm dünyayı ayağa kaldırmaya ve her türlü kötülüğü yapmaya hazır!

Öykü Çelik ve Aras Aydın, Şeref Sözü dizisinde sizi çok şaşırtacak! 7

Şeref Sözü 14 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de!

İşte Aras Aydın’ın canlandıracağı Faruk Malik karakteriyle ilgili video: