Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Gürman için Sen Anlat Karadeniz kadar etkili bir fırsat çıktı!

Öykü Gürman için Sen Anlat Karadeniz kadar etkili bir fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Gürman, hem şarkıcı olarak müzikle uğraşmaya devam ediyor hem zaman zaman televizyon programları yapıyor hem de dizi oyuncusu olarak da çeşitli projelerle kariyerini sürdürmeye devam ediyor.

Müzik ile ilgilendiği son dönemde oyunculuğa bir süre ara veren Öykü Gürman, yeni sezonda yeniden ekranda olmayı çok istiyordu. Şimdi oyuncunun bu isteğinin gerçek olduğu ortaya çıktı. TRT1 ekranında Alparslan dizisinin ikinci sezonunda yer alacak oyunculardan birisi de Öykü Gürman oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Asiye karakterini hatırlayan izleyiciler Öykü Gürman’ın yeniden setlere dönmesinden memnun. Yeni dizideki karakteri de çok merak edilen oyuncu, kariyerinde ikinci büyük fırsatı da Alparslan dizisi ile elde etmiş oldu.

Öykü Gürman için Sen Anlat Karadeniz kadar etkili bir fırsat çıktı! 7

Hikayede Öke Hatun isimli karakteri canlandıracak olan Öykü Gürman, bir kez daha çok etkili ve milyonların izlediği bir dizide yer alarak popülerliğini artıracak.

Alparslan dizisi yurt dışında da ilgi gören bir yapım olduğu için oyuncunun kariyer yolculuğunda bu durum önemli bir adım olacak. Sen Anlat Karadeniz de yurt dışında birçok ülkede izlenmişti. Şimdi de Alparslan dizisiyle ekranlara geri dönecek olan Öykü Gürman, oyunculuk yeteneklerini sergileme fırsatının yanı sıra yurt dışında tanınma noktasında da önemli bir şansa sahip olacak.