Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Gürman nasıl samimi, nasıl kalbi güzel! İşte efsane denilecek video!

Öykü Gürman nasıl samimi, nasıl kalbi güzel! İşte efsane denilecek video!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, sempatikliğini bir kez daha gösterdi. Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Öykü Gürman, çocuklarla ne kadar güzel iletişim kurabildiğini Ayşenil Öğüt’ün youtube kanalı için çekilen videoda gösterdi.

Eğlence dolu sohbetin videosu bugün youtube’da paylaşıldı. Öykü Gürman ise, sıcaklığı, sempatisi, eğlenceli halleri ile izleyenleri adeta kendine bir kez daha hayran bıraktı.

“Samimiyetine ölürüm” diyen hayranları videoyu çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Bir başka hayranı ise “Bu video efsane. Öperim kalbinden Öykü. Nasıl samimi, nasıl çiçek… Küçük kız da maşallah çok tatlı” diyerek beğenisini ortaya koydu.

Öykü Gürman, çocuklarla iletişiminin en kadar iyi olduğunu gösterdiği bu videoda, oyunlar oynadı, Asiye’nin taklidiğini yaptı, oyun hamuru ile türlü şakalarla güldürdü.

Ayrıca bugün instagram hesabından paylaşım da yapan ünlü oyuncu, özel bir çekimden pozunu hayranlarının beğenisine sundu.

“Küçük şeyleri büyük bir aşkla yapmak” notunu düştüğü paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

Öykü Gürman nasıl samimi, nasıl kalbi güzel! İşte efsane denilecek video! 7