Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Gürman’dan sanatçı meslektaşlarına ağır eleştiri!

Öykü Gürman’dan sanatçı meslektaşlarına ağır eleştiri!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve sunucu Öykü Gürman, hem dizilerde yer almaya devam ediyor hem de şarkılarıyla hayranlarını mest ediyor. Sen Anlat Karadeniz isimli dizide müthiş performans gösteren Gürman, en son atv’de yayınlanan Evde Biz Bize isimli programda yer almıştı. Oyuncu, koronavirüs pandemisi öncesinde ise Gel Dese Aşk dizisinde Sitare karakterini canlandırdı.

Karantina süreci nedeniyle dizinin çekimleri 2 aydır yapılmıyor. Öykü Gürman da bu süreçte hem müzik çalışmalarına ağırlık verdi hem de atv’de program yaptı. Bir dergiye röportaj veren Öykü Gürman, sanat camiasındaki vefasızlıktan yana dertli… Oyuncu, bu noktaya gelene kadar ailesi dışında sanat camiasından kimseden destek görmediğini söyledi.

Öykü Gürman'dan sanatçı meslektaşlarına ağır eleştiri! 7

Gürman, ” Sanatçıdan dost olmaz lafı geldi aklıma birden! Bunun doğruluk payı var. İster istemez bir ego oluyor sanırım. Ben dürüstlükle iyilikle samimiyetle hareket eden biriyim; dolayısıyla çok değişken duygu durumlarını sahici bulmuyorum. Mesleki olarak duygularımı tüm gerçekliği ile ifade edemediğim durumlar ve kişiler oluyor bu sebeple uzak kalmayı, yorum yapmamayı tercih ediyorum” açıklamasını yaptı.

İnsanların yüzüne güldüğünü ama arkasından da dedikodusunu yaptığını anlatan Öykü Gürman, kötülük düşünmediğini, yalan ve kibir ile de hareket etmediğini anlattı.

Öykü Gürman, “Samimi, merhametli vicdan sahibi bulamadığım birileriyle de iletişim kurmamayı tercih ediyorum. Ama canımı zorla sıkmaya çalışanın da canını sıkarım” açıklamasını yaptı.