Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel evliliği, anneliği ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu!..

Öykü Karayel evliliği, anneliği ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda Kaderimin Oyunu dizisiyle Star TV ekranında izleyiciyle buluşan  Öykü Karayel’e dizide Akın Akınözü ve Sarp Apak eşlik ediyor.

Ünlü oyuncu, Be Style Magazine Dergisi’nin Nisan ayı sayısı için objektif karşısına geçti. Bahar esintileri taşıyan çekimde Öykü Karayel güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Oyuncu dergiye verdiği röportajda, 2018 yılında evlendiği müzisyen Can Bonomo ile olan birlikteliği, annelik serüveni ve kariyer planlamasına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Öykü Karayel evliliği, anneliği ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu!.. 8

Güzel oyuncu, dergiye verdiği pozları sosyal medya hesabından da paylaştı. Öykü Karayel’in paylaşımları hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Öykü Karayel’in oyuncu arkadaşları, Hazal Kaya, Ege Kökenli, Emel Çölgeçen ve Ayşecan Tatari dahil pek çok ünlü isim fotoğraflara yorum yaptı.

Öykü Karayel evliliği, anneliği ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu!.. 9

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında anne olan Öykü Karayel’in ‘Roman’ adında bir oğlu var. Kuzey Güney dizisi ile tanıdığımız ünlü oyuncu, sonrasında art arda gelen projeleriyle yepyeni başarılara imza attı. Oyuncu özellikle son dönemdeki dijital projesi olan Bir Başkadır’daki ‘Meryem’ rolüyle övgü dolu yorumlar aldı.

Can Bonomo ile evli olan oyuncu,  mutlu beraberliğiyle de sık sık magazin basınının gündemine geliyor.