Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Karayel hayranlarına müjde! Yeni dizisiyle geliyor…

Öykü Karayel hayranlarına müjde! Yeni dizisiyle geliyor…

tarafından zk zk
Son olarak Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisiyle ekrana gelen Öykü Karayel, ekrana dönüyor.

Karayel, Kanal D ekranlarında yayınlanacak Muhteşem İkili dizisinde oynayacak.

Kanalın yeni sezonda ekrana gelecek olan iddialı projelerinden biri olan Muhteşem İkili’de İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin, birbirlerine tamamen zıt karakterdeki iki başarılı komisere hayat verecek.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise, Çağatay Tosun oturuyor.

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla çok konuşulacak “Muhteşem İkili” için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor!
Dizinin kadın başrol oyuncusu ise merak konusuydu. Sonunda o isim belli oldu.

Öykü Karayel hayranlarına müjde! Yeni dizisiyle geliyor... 7

Muhteşem İkili dizisine Öykü Karayel de katıldı. Son olarak Showw TV’nin Kalp Atışı dizisindeki doktor Öykü rolüyle ekrana gelmişti. Öykü Karayel, yaz aylarında da Can Bonomo ile evlenmişti.

Dizide Kerem Bürsin ‘MKC’, İbrahim Çelikkol ise ‘Barca’ adlı komiserlere hayat verecek. ‘Muhteşem İkili’de Asya yakasının en başarılı polisi olan ‘Mert Barca’, eşi Seren’i kaybetmiş, salaş bir evde yaşayan, gözü kara ve sert bir polistir. Barca’nın en büyük rakibi olan MKC ise bir süre Amerika’da yaşamış, lüks bir evde oturan, pahalı arabası olan, bakımlı ve esprili kişiliğe sahip başarılı bir komiserdir. Eski eşi Yağmur’dan Mehmet Kaan adında 7 yaşında bir oğlu ile Karaköy’de kafe işleten Nilüfer adında bir de kız kardeşi vardır.

Başarılı ve zıt karakterdeki iki polisin çatışmasını nefes kesen aksiyon sahneleriyle ekrana taşıyacak olan dizide MKC’nin eski eşi Yağmur rolü için Öykü Karayel’le prensipte el sıkışıldı. MKC’nin kardeşi Nilüfer için ise bir süredir aralarında Nilay Deniz’in de olduğu birçok ünlü oyuncuyla görüşüldü. Dizide yolu tesadüfen abisinin rakibi Barca ile kesişen ve oldukça cesur bir kadın olan Nilüfer için Özge Gürel ile de görüşmelerin sürdüğü ancak net bir durumun olmadığı öğrenildi.(medyatava/Birsen Altuntaş)