Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’den aylar sonra Bir Başkadır dizisi ile ilgili bir itiraf geldi!..

Öykü Karayel’den aylar sonra Bir Başkadır dizisi ile ilgili bir itiraf geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisinde başrolde yer alan Öykü Karayel YouTube’da yayınlanan Teras Noir programına konuk oldu. Meslektaşları Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sorularını yanıtlayan Öykü Karayel çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Nisan 2021’de anne olan Öykü Karayel, “Dünyaya bir çocuk getirmek yaratıcı tarafını nasıl etkiledi?” sorusuna şu yanıtı verdi: “İçgüdüsel olarak yaratıcı enerji zaten hamilelik döneminde başlıyor. O açık zihinle bir şeyler üretmek istiyorsun. Ama yoğun set zamanlarında da kafamızı boşaltmak için bazen bomboş şeyler izlemeye ihtiyaç duyabiliyoruz. Çünkü öylesi bir yoğunluk çocuk olmasa da birçok zaman yaratıcı tarafımızı törpüleyebiliyor.

O yüzden mümkün olduğunca hiçbir şey düşünmeden kafamı boşaltmaya ihtiyacım varmış diyebilirim. Tüm bu deneyimlerin bilinçaltında birikip, sırası geldiğinde bir anda ortaya çıkacağını düşünüyorum.”

Öykü Karayel'den aylar sonra Bir Başkadır dizisi ile ilgili bir itiraf geldi!.. 7

Netflix’de yayınlanan Bir Başkadır dizisinde canlandırdığı ‘Meryem’ karakteriyle de uzunca bir süre gündemde kalan Öykü Karayel, canlandırdığı karakter  ve diziyle ilgili ise şu itirafı yaptı; “O insan içimde var bir şekilde. Nereden olduğunu bilmiyorum ama çok bilindik ve tanıdık. Bu doğrultuda bu işin buna çok fazla alan tanıdığını söyleyebilirim.

Bir yandan yadsınamaz bir senaryo da var. Oyunculuğa dair o kadar elverişli diyaloglar var ki es’lerine dur noktalarına kadar belirlenmiş halde. Bu anlamda oyunculuk açısından kolaylık sağladığını söyleyebilirim. Zaten Berkun Oya ile çalışanlar bilir, diyalogları değiştirme ihtiyacı duymazsın çünkü oyuncunun ağzına cuk oturur laflar.

Bu anlamda senaryo çok önemli bir şey. Çok fazla yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyorum ancak hepimizin kendini gösterebileceği kadar iyi işin olduğunu düşünmüyorum. Bu anlamda bu işle birlikte kendi adıma şanslı olduğumu düşünüyorum.”