Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’in oğluyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı!..

Öykü Karayel’in oğluyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2018 yılında müzisyen Can Bonomo ile evlenen ünlü oyuncu Öykü Karayel geçtiğimiz yılın Nisan ayında anne oldu. Oğullarına ‘Roman’ adını veren ünlü çift mutlu beraberlikleriyle sık sık magazin basınının gündemine geliyor.

Yeni sezonda Kaderimin Oyunu dizisiyle Star TV ekranında izleyiciyle buluşan  Öykü Karayel’e dizide Akın Akınözü ve Sarp Apak eşlik ediyor. Oyuncu diziden arta kalan zamanlarını küçük oğluyla birlikte geçiriyor.

Zaman zaman sosyal medyada oğluyla pozlarını da paylaşan oyuncu, instagram hesabından son yayınladığı paylaşımında, önümüzdeki ay bir yaşına basacak olan oğlu Roman ile birlikte yer aldığı fotoğraf karelerine yer verdi.

Öykü Karayel'in oğluyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 8

Anne oğulun kafa kafaya verdiği pozlar, Öykü Karayel’in takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Oyuncunun paylaşımına eşi Can Bonomo da ‘Canlarım benim’ yorumunu yaptı.

Kanal D’nin Kuzey ve Güney’ dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaşarak geniş kitlelerce tanınan oyuncu Öykü Karayel, yeteneği sayesinde kariyer basamaklarını hızlıca tırmandı. Ünlü oyuncu, son dizisi Kaderimin Oyunu’nda da iki çocuk annesi ‘Asiye’ karakterini başarıyla canlandırıyor.

Öykü Karayel'in oğluyla fotoğraflarına ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 9

Oyuncunun oğlu Roman ile fotoğraflarına Hazal Kaya, Engin Öztürk ve Ege Kökenli’nin de aralarında bulunduğu pek çok oyucu arkadaşı da kayıtsız kalamayarak yorumda bulundular.

Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti geçtiğimiz aylarda ellerine, yarım birleşince tam olan ingilizce de oğullarının adının anlamını taşıyan ‘Rome’ dövmesini yaptırarak hayranlarına duygusal anlar yaşatmışlardı.