Ana sayfa Sosyal Medya Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Küçük Osman’ı büyüdü yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor!…

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Küçük Osman’ı büyüdü yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Minik oyuncu Emir Berke Zincidi, 2010-2013 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanındı. Zincidi dizide, Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl ve Meral Çetinkaya gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı.

Daha 4 yaşındayken rol aldığı  Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı ‘Osman’ karakteri ile izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyen, çoğu zaman da göz yaşlarına boğan küçük oyuncu artık büyüdü, liseli bir genç oldu.

Instagram’da oyuncuyu takip eden hayranları Emir Berke Zincidi’nin son halini görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. 16 yaşında liseli bir genç olan Emir Berke Zincidi yeni bir projeyle ekranlara dönmek istiyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Küçük Osman'ı büyüdü yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor!... 7

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncunun menajerliğini de üstlenen babası Berkant Zincidi, oğlunun tekrar ekrana dönmesi için büyümesini beklediklerini belirtti.

Berkant Zincidi; “Emir, genç bir delikanlı oldu. Bir yıldır spor yapıyor. Bir kolej işiyle ekrana dönmeyi planlıyor. Liseli bir genci canlandıracak” açıklamasını yaptı. Genç oyuncu şu sıralar biri dijital diğeri ulusal kanalda olmak üzere iki proje için görüşmelere başladı.

Oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımlarını ve son halini gören takipçileri, ‘Öyle Bir Zaman ki izleyip hala ağlayan ben şok oldu!’, ‘Şaka gibi hiç büyümez sanıyordum!’ gibi şaşkınlıklarını ifade eden yorumlarda bulunuyorlar.