Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle bir şey söyledi ki… Bizim Hikaye dizisinde Deniz’in hikayesi acı bir sona gidiyor!

Öyle bir şey söyledi ki… Bizim Hikaye dizisinde Deniz’in hikayesi acı bir sona gidiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox Tv’de yarın akşam 51. bölümü yayınlanacak olan Bizim Hikaye dizisinden internete özel fragman geldi.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Deniz ve Rahmet ilişkisinde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Aslında Rahmet’e çok aşık olan Deniz’in ondan kaçmasının tek sebebi Derin’e verdiği söz değil. Deniz’in zaman zaman hayat ve yaşamak üzerine yaptığı yorumlarda, kafa karıştıran sorular oluşmuştu.

İnternete özel gelen yeni tanıtımda Deniz’in Rahmet’e söyledikleri, onun bir sorunu olduğunu daha net ortaya koymaya başladı.

Öyle bir şey söyledi ki... Bizim Hikaye dizisinde Deniz'in hikayesi acı bir sona gidiyor! 7

Deniz’in, “Diyelim ki birine aşık oldun, o da sana aşık oldu. O aşık olduğun kız, günün birinde sana hiç bir haber vermeden ortadan kaybolacak. Çok sonra ama gidecek. Çünkü mecbur” sözleriyle büyük bir sorunu olduğu anlaşıldı.

Deniz hasta mı, ölüyor mu? Yoksa çok uzaklara gitmesini gerektiren bir sebebi mi var? Şimdi herkesin kafasında bu sorular dönüp duruyor. Yeni bölümdeki bu sahnenin devamında Rahmet’in Deniz’i evlerine getirdiği, Deniz’in uyuduğu görülüyor. Merak uyandıran bu sahne, izleyicilerin kafasını iyice karıştırmaya yetti!

İşte 51. bölümden internete özel fragman:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır. Barış’ın hem aileyi, hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken, Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar, Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken, bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.