Ana sayfa Sosyal Medya Öyle sosyal medyadan yorumla olmuyor bu işler! Eda Ece, soğuk havada sıcak evinden yardıma koştu!

Öyle sosyal medyadan yorumla olmuyor bu işler! Eda Ece, soğuk havada sıcak evinden yardıma koştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncusu Eda Ece, sosyal medyayı da etkin kullanan ünlü isimler arasında. Adeta bir sosyal medya fenomeni gibi olan Eda Ece, takipçileriyle yakın bir etkileşim içinde. Doğal ve samimi halleriyle pek çok paylaşım yapan oyuncu, takipçilerinin de ilgiyle izlediği isimlerden.

Hem Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile ilgiyle izleniyor hem de sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde. Oyuncuyu takip edenlerin artık çok iyi bildiği bir durum var. Kendisi tam bir hayvansever! Hayvan hakları konusunda kampanyalara destek veriyor.

Aynı zamanda hayvana şiddet ile ilgili pek çok konuda da lafını esirgemiyor ve her fırsatta da dile getiriyor. Bu arada kendisi de evinde kedi ve köpek dostlarıyla birlikte yaşıyor.

Oyuncunun hayvanseverliği sadece sosyal medyadan görüntü vermek üzerine değil! Pek çok kişinin aksine, o elini taşın altına sokmaktan da hiç çekinmiyor. Yaz, kış nerede ihtiyacı olan bir hayvan varsa gördüğü alıp veterinere götürüyor, tedavilerini yaptırıyor, sahiplendirmeye çalışıyor.

Yanında taşıdığı mamalarla gördüğü yerde hayvanları besliyor. Sokak hayvanlarına elinden geldiğinde destek veriyor. Tabii bu bilinen. Görmediğimiz daha ne destekler veriyor onları bilemiyoruz. Ancak oyuncunun özde değil, sözde bir hayvansever olduğunu, artık hesabını takip edenler çok iyi biliyor.

Öyle sosyal medyadan yorumla olmuyor bu işler! Eda Ece, soğuk havada sıcak evinden yardıma koştu! 10

Eda Ece, son olarak İstanbul’da hava sıcaklığının düşmesi ve kar yağışı ile birlikte sıcak evinden kalkıp mamaları yüklendi ve sokaklarda gördüğü hayvanları beslemeye başladı.

Verdiği mamalardan kediler, köpekler gibi, kar yağınca yiyecek bulmakta zorlanan martılar, kargalar da faydalandı. Oyuncu, bu anları da sosyal medyadan yayınlayarak konuya dikkat çekmeye çalıştı.

Soğuk havada aç kalan kedi ve köpeklerin çok fazla yaşama şansları yok! Üstelik pek çoğu araçların tekerlekleri, kaputları, motorlarının içine girerek ısınmaya çalışıyor. İşte bu konuda da takipçilerin uyaran bir video çekti oyuncu.

Ve bir kez daha yaptığı davranışı ile takdir kazandı, örnek oldu. Dizisiyle milyonlarca insanın tanıdığı isimlerin bu tür davranışları, takipçilerinin de farkındalığını arttırması açısından önemli.

İşte Eda Ece’nin son paylaşımından kareler…

 

Öyle sosyal medyadan yorumla olmuyor bu işler! Eda Ece, soğuk havada sıcak evinden yardıma koştu! 11

Öyle sosyal medyadan yorumla olmuyor bu işler! Eda Ece, soğuk havada sıcak evinden yardıma koştu! 12

Bu da Eda Ece’nin sahiplendiği kedisi Matilda ile bir pozu…

Öyle sosyal medyadan yorumla olmuyor bu işler! Eda Ece, soğuk havada sıcak evinden yardıma koştu! 13