Ana sayfa Dizi Haberleri Oynamadı, yaşadı adeta! Halit Ergenç, Vatanım Sensin’de gözyaşlarına boğuldu!

Oynamadı, yaşadı adeta! Halit Ergenç, Vatanım Sensin’de gözyaşlarına boğuldu!

tarafından zk zk

Kanal D’nin perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Vatanım Sensin’in dün akşam yayınlanan 51. bölümünde izleyenleri göz yaşlarına boğan bir sahne yaşandı.

Sokak ortasında sırtına kurşun yiyen Hilal, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, Cevdet, yaşadıklarının ağırlığına dayanamayarak kızı uyurken ona aslında bir vatan haini olmadığını ve Kuva-i Milliye için çalıştığını itiraf etti.

Halit Ergenç’in usta oyunculuğunu konuşturduğu sahneyi izleyenlerin gözlerini dolduran o anlarda, herkes Hilal’in bu sözleri duymuş olmasını umut etti.

Oynamadı, yaşadı adeta! Halit Ergenç, Vatanım Sensin'de gözyaşlarına boğuldu! 7

Cevdet’in yaşadığı azap öylesine ağırdı ki kızının çocukkenki hallerini hatırlayıp aynı şekilde ona sarılabilmenin hasretini yaşadığını itiraf etti. Sosyal medyada bu sahneyi yorumlayan izleyenler, Halit Ergenç’in oyunculuğuna övgüler yağdırdılar.

Cevdet’in kızıyla konuştuğu o duygu dolu anları izlemek için linke tıklayın…

https://televizyongazetesi.com/video/cevdetin-en-aci-itirafi-vatanim-sensin-51-bolum

Vatanım Sensin 51. Bölüm Özeti

Hilal’in sırtından vurulması, tüm ailesini de perişan eder. Hastanede yaşam savaşı verirken, Cevdet kızını yalnız bırakmaz. Hilal’e karşı söylemediği hakikatin yükü altında ezilen Cevdet, büyük bir vicdan muhakemesi yaşar. Cevdet, vatanperver kızı Hilal’e kendisinin de Kuva-yi Milliye için çalıştığını söylemediği için bunun acısını kalbinde yaşamaktadır. Vazifesi gereği tüm hakikati saklayan Cevdet, Hilal’in uyanmasını beklerken gerçekleri açıklar. Hilal için bekleyiş sürerken, Cevdet geçmişteki hatıralarını anımsar.

Mustafa Kemal Paşa’nın verdiği vazifeyi yerine getirmeye çalışan Cevdet, yaşanan cinayetin perde arkasını araştırıyor!

Leon, ölümle pençeleşen Hilal’i hastaneye yetiştirirken her şeyden habersiz Cevdet de, Mustafa Kemal’den mühim bir emir alır. Kızının durumuyla kahrolmasına rağmen vazifesine dönmek zorundadır. Görevi, Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için İzmir’den Ankara’ya geçecek Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır ancak bir cinayet tüm planları altüst eder.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Olaydan şüphelenen Cevdet cinayeti araştırdığında büyük bir komplonun ortasında olduklarını anlar. Şimdi Cevdet Filipos’un hain planını bozmalı ve bu sayede barıştan vazgeçmek üzere olan Fransızları Ankara’ya gitmeye ikna etmelidir.