Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Buğra Gülsoy bugüne kadar yaptığı en çılgın hareketi açıkladı!..

Oyuncu Buğra Gülsoy bugüne kadar yaptığı en çılgın hareketi açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ikinci orjinal Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda’ki performansıyla övgü dolu yorumlar alan yetenekli oyuncu Buğra Gülsoy, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, hayatını, evliliğini, çocuğunu ve yeni kitabını anlattı.

Bugüne kadar yaptığı en çılgın hareketin, dört yıl boyunca okuyup mezunu olduğu mimarlık mesleğini yapmayıp, her şeyden vazgeçip alaylı olarak tiyatro öğrenmeye çalışmak olduğunu belirten Buğra Gülsoy; “Aşkın, gelip geçici bir heyecan ve elde etme dürtüsü, arzusu olduğunu düşünüyorum. Asıl kıymetli olan geçici aşkın ardından kalmayı başaran sevgi” sözleriyle dikkat çekti.

Oyuncu, Hakan Gence’nin, “Eşin Nilüfer (Gürbüz) bir keresinde seni hiç kızgın görmediğini söylemişti. Nasıl böyle sinirleri alınmış gibi bir adamsın?” sorusuna ise şu yanıtı verdi;

Oyuncu Buğra Gülsoy bugüne kadar yaptığı en çılgın hareketi açıkladı!.. 8

“İçim, öfke duygusunu hayatımın hiçbir döneminde kabul etmedi. Evet, bazen sinirlenebiliyorum bir şeylere, kızgın olabiliyorum. Ama öfke bizim en dipteki, en ilkel ve bizi düşük frekanslarda tutan tehlikeli bir güdümüz. Ben özellikle bu güdüyü törpülemeye çalışmadım, bünyem kabul etmedi. Ne çocukluğumda ne gençliğimde ne de şimdi.”

Son işi Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizideki  kaslı vücuduyla da adından söz ettiren oyuncu, “Tolga karakterinin sadece ruh hali değil, beden hali de önemli bir ayrıntıydı. Dolayısıyla sıkı bir beslenme programına girip yoğun antrenmanlarla karakteri elimden geldiği kadar olması gereken fiziki yapıya çekmeye çalıştım. Spor yapmaya devam ediyorum. Sıkı beslenme programına gelince, ona da kısa bir ara veriyorum sonra tekrardan başlatıyorum” şeklinde konuştu.

Oyuncu Buğra Gülsoy bugüne kadar yaptığı en çılgın hareketi açıkladı!.. 9

Buğra Gülsoy, “Kendimi ne seksi ne de yakışıklı bulurum. Ama ilk kez bu beden haline bürününce yeni fiziğimi sevmeye başlamıştım. Ama sonrasında bunun bir ego yükselmesi olduğunu anladım.  Şöhret gelip geçici, yapay bir ego hali” ifadelerini kullandı.

3.5 yaşında Cem adında bir oğlu olan Buğra Gülsoy, “Büyüdükçe babasına karşı olan dikkati daha da çoğaldı. Amacım onun üzerinde bir baskı kurmak ya da etki bırakmak da değil. Ona sevgi bırakmak sadece” dedi.