Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Burcu Biricik, içini usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’a döktü!..

Oyuncu Burcu Biricik, içini usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’a döktü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan Empati adlı programına konuk olan Burcu Biricik, özel yaşantısıyla ilgili pek çok bilinmeyeni tüm doğallığıyla anlattı.

Empati adlı programda usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü konuklarına her hafta haberlere konu olmuş insan hikayelerini görüp onların yaşadıklarıyla ‘Sen olsan ne yapardın?’ diye soruyor. Konuklar da yaşanmış hikayelerle empati kuruyor. Gerçek yaşam öykülerinin paylaşıldığı programa konuk olan ünlü oyuncu Burcu Biricik’in hayatının bilinmeyenleri de Empati’de ortaya çıktı.

Ahmet Mümtaz Taylan, Türkiye’nin konuştuğu 18 yaşında öldürülen Zehra Bayır’ın hikayesini paylaşırken Burcu Biricik’in duygusal aile hikayesi gün yüzüne çıktı. Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘Zehra babasından yardım istemeli miydi?’ sorusunda Burcu Biricik şu cevabı verdi; “”İstemeliydi… Ben de istemezdim, büyük ihtimal… Yani o zamana kadar yoksan ve ben bu yaşıma kadar bir şekilde yaşam savaşı verip kendi kendime bir şekilde… ‘Neredeysen orada kal’ derdim.

Oyuncu Burcu Biricik, içini usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'a döktü!.. 7

Ben babamla tanışmıyorum… Şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öylesini tercih etmiştir, başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsini kabullenip yola devam ediyorsun. Ben olsam ben de yardım istemeyebilirdim.”

Ünlü oyuncu, Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘Kardeşin için bütün hayallerinden vazgeçer miydin?’ sorusu üzerine ise abisinin kendisi için böyle bir fedakarlık yaptığını ifade etti. Oyuncu,  “Benim abim öyle bir şey yaptı. Ben o zaman okuyordum, o liseyi bitirdi ve ondan sonra dedi ki ‘Ben çalışmaya başlayayım çünkü Burcu’nun okuması lazım.’ Evde herkes çalışırdı. Ben de kafede çalışıyordum garson olarak, hatta kuaförlük ve palyaçoluk da yaptım. Abim şimdi Danimarka’da. Evlendi ve iki çocuğu var. Abi dediğimiz de 2 yaş büyük benden” açıklamalarında bulundu.