Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Burcu Özberk’ten yeğeninin doğum gününde duygusal paylaşım!..

Oyuncu Burcu Özberk’ten yeğeninin doğum gününde duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Rol aldığı yapımlar ve oyunculuğu ile beğeni toplayan Burcu Özberk Afili Aşk adlı  romantik komedi dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Ekranlara en son yine  romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisi ile gelen oyuncu bir süredir ekranlardan uzakta.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen oyuncu instagram sayfaısnda yayınladığı son paylaşımda, beraber çok sık vakit geçirdiği yeğeni Can’ın doğum gününü kutladı.

Oyuncu Burcu Özberk'ten yeğeninin doğum gününde duygusal paylaşım!.. 8

Yeğeni ile eğlendikleri anlardan fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu, küçük yeğeninin doğum gününü şu sözlerle kutladı.”Bugün Can’ın doğum günü. Hayatımda olduğun için mutluluğumu anlatmaya kelimeler yetmez. Gözlerin parlasın diye her zaman yanında olacağım. Söz veriyorum.”

Oyuncunun hayranları da yorumlarıyla Can’ın doğum gününü kutladılar. Ünlü şarkıcı Nükhet Duru fotoğrafların altına, “Ahh nice yıllar, nasıl büyümüş dansa gidebiliriz” yorumunu yaptı Burcu Özberk de Duru’ya, “Seve seve kavalyeniz olur Nünüm” yanıtını verdi.

Oyuncu Burcu Özberk'ten yeğeninin doğum gününde duygusal paylaşım!.. 9

Yapımcılardan pek çok yeni proje teklifi alan Burcu Özberk’in  ekrana henüz ne zaman döneceği net değil ancak dijital platform Amazon Prime için çekilecek olan ilk Türk yapımı projede yer alacak olması hayranları için büyük sevinç kaynağı oldu.

Rüyanda Görürsün adlı yapımda oyuncunun partneri ise, Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisindeki performansı ile beğeni toplayan şarkıcı Murat Boz oldu.