Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Demet Evgar kızı Mavi’ye kavuştu! Sosyal medyada heyecanlı bekleyiş başladı!..

Oyuncu Demet Evgar kızı Mavi’ye kavuştu! Sosyal medyada heyecanlı bekleyiş başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Demet Evgar ve 5 ay önce nikah masasına oturduğu işletmeci Levent Babataş, Mavi adını verdikleri bebeklerine kavuştular. Taksim Acıbadem Hastanesi’nde doğum yapan ünlü oyuncunun ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Demet Evgar, doktor, ebe ve doğum psikoloğunun eşlik ettiği doğumla birlikte ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Kızı dünyaya gelmeden önce doğum öncesi pek çok ritüeli gerçekleştiren oyuncu bu anlardan fotoğraf karelerini de sık sık sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyordu.

İlk bebeğini kucağına alan Demet Evgar, baby shower yerine ‘anneliğe geçiş kutlaması’ yapmıştı. Dualar ve çiçekler eşliğinde gerçekleşen ritüel sırasında Evgar karnına kınayla motifler çizdirmişti.

Oyuncu Demet Evgar kızı Mavi'ye kavuştu! Sosyal medyada heyecanlı bekleyiş başladı!.. 7

Demet Evgar hamile kalmadan önce yaşadığı süreci şu sözlerle anlatmıştı; “Bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp, meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım. Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00’te uyanıp, yoga yapıyorum.”

“Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım” açıklamasını da yapan Demet Evgar, “Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter” şeklindeki sözleriyle de dikkat çekmişti.

Hamilelik döneminde sosyal medyayı oldukça aktif kullanan oyuncunun hayranları şimdi Demet Evgar’dan kzı Mavi ile birlikte gelecek ilk paylaşımı beklemeye başladı.