Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Deniz Uğur’dan bitmeyen balayı…

Oyuncu Deniz Uğur’dan bitmeyen balayı…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Deniz Uğur, 2019-2020 yıllarında yayınlanan ve 39. bölümüyle ekranlara veda eden Kanal D’nin  Zalim İstanbul dizisinde Fikret Kuşkan ve Mine Tugay ile baş rolü paylaşmıştı.

Haziran ayında, 2017 yılında rol aldığı Bir Deli Sevda adlı dizide kocası rolünde oynayan Erdinç Gülener ile evlenen oyuncu şu sıralar evliliğin tadını çıkarıyor.

Gökçeada’da düzenlenen sade bir tören ile evlenen çift nikâh sonrası sosyal medya hesabından mutlu pozlarını takipçileriyle paylaşmıştı.  Oyuncu son paylaşımında eşiyle yemek yediği bir fotoğraf karesini paylaşarak ‘Yağmur keyfi! yazdı.

Deniz Uğur’un paylaşımına takipçileri, ‘Çok güzelsiniz!’, ‘Aşk dolu bakışlar’ şeklinde yorumlarda bulundular. 4 yıl önce Bir Deli Sevda dizisinde Deniz Uğur’la rol alan Erdinç Gülener, o dönem verdiği röportajda “Mesela biz Deniz’le karı-koca oynuyoruz ve ben çok rahat ediyorum. Deniz’in ne yapacağını gözünden anlıyorum. Konuşmadan anlaşabiliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu Deniz Uğur'dan bitmeyen balayı... 8

Deniz Uğur instagram hesabından çocuklarıyla da fotoğraflarını sık sık paylaşıyor Uğur’un çocuklarına olan düşkünlüğü takipçilerinden övgü dolu yorumlar alıyor.

Oyuncu Deniz Uğur'dan bitmeyen balayı... 9

Deniz Uğur’un ilk evliliğinden Engin Deniz adında bir oğlu var. Oyuncunun eski haber spikeri Reha Muhtar ile birlikteliğinden ise Mina ve Poyraz adında ikiz çocukları var. Oyuncunun çocuklarının son hali görenleri şaşırttı. Çocukların, annelerinin boyunu geçtiği gözlerden kaçmadı.