Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın küçük aşkını görenler mest oldu!…

Oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın küçük aşkını görenler mest oldu!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarının tarihi dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz Kılıcı’nda başrolde yer alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızının doğum gününü kutladı.

2014 yılında, Hülya Koçyiğit’in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızı olan Neslişah Alkoçlar ile evlenen oyuncunun bu evlilikten iki çocuğu var.

Çift, 2016 yılında Emir Aras Düzyatan adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldı, ardından kızları Alara dünyaya geldi. Instagram hesabında kızı Alara ile birlikte bir pozunu yayınlayan oyuncu fotoğrafın altına,  “Doğum günün kutlu olsun aşkım” notunu düştü.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın küçük aşkını görenler mest oldu!... 7

Instagram’da 5.1 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Didem Balçın, Murat Cemcir, Cengiz Coşkun ve Belçim Bilgin’in de aralarında bulunduğu ünlü pek çok isim yorumlarıyla Engin Altan Düzyatan’ın kızı Alara’nın doğum gününü kutladılar.

TRT1’in Barbaroslar Akdeniz Kılıcı’nda ‘Oruç Reis’ karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan geçtiğimiz sezon diziden ayrılığıyla hayranlarını bir hayli üzmüştü. Bunun üzerine oyuncu yaptığı açıklama ile diziden ayrılmasının senaryo sonucu olduğunu söylemişti. Anlaşılan yeni dönemde zaman atlaması yaşanacağı için ünlü oyuncunun dizide devam etmesi de mümkün olamadı.

Öte yandan Engin Altan Düzyatan’ın tek sezonluk anlaşmasını uzatmak istemediği de iddia edilmişti. Tüm bu karışıklık sürecinde Düzyatan’ın ayrılması hayranlarını üzdü. Şimdi ise hayranları, oyuncudan gelecek yeni proje haberine odaklandı.