Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu İbrahim Büyükak müjdeyi sosyal medyadan verdi; Yakında sete çıkıyor!

Oyuncu İbrahim Büyükak müjdeyi sosyal medyadan verdi; Yakında sete çıkıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedyen İbrahim Büyükak’ın hem hikayesini yazıp yönettiği hem de baş rolünde yer aldığı İlginç Bazı Olaylar adlı dizisinin ilk sezonu Exxen’de yayınlandı ve çok büyük ilgi gördü.

Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, dizide İbrahim Büyükak’a, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe’nin de aralarında bulunduğu isimler eşlik ediyor.

Bugüne kadar sinema filmi senaryosu yazıp yöneten ancak İlginç Bazı Olaylar ile ilk kez bir dizi senaryosu yazan İbrahim Büyükak dizinin beğenilmesinin arsından ikinci sezonunu yazmaya başladığını instagram hesabından duyurmuştu.

Oyuncu, İlginç Bazı Olaylar’ın 2. sezonunun çekimlerinin yakında başlayacağının müjdesini de yine instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oyuncu İbrahim Büyükak müjdeyi sosyal medyadan verdi; Yakında sete çıkıyor! 28

Senaryodan bir kesitin fotoğrafını paylaşarak, ‘Çekimlere çok az kaldı’ yazan komedyenin paylaşımından ne kadar heyecanlı olduğu da anlaşılıyor. Hayalleri ile hayatı arasında sıkışan İbo’nun hikayesinin anlatıldığı İlginç Bazı Olaylar’ı izleyici de merakla bekliyor.

Öte yandan önümüzdeki yılın ilkbaharı için bir sinema filmi hazırlığı içinde olduğunu söyleyen İbrahim Büyükak, filmin 2022 yılının sonbaharında  vizyona gireceğini ifade etmişti.