Ana sayfa Dizi Fragmanları Oyuncu kadrosu bir harika, Aile dizisinden ilk fragman izleyicilerden beğeni aldı

Oyuncu kadrosu bir harika, Aile dizisinden ilk fragman izleyicilerden beğeni aldı

tarafından ker_def

Çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak Ay Yapım’ın yeni özgün dizisi ‘Aile’nin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı başrollerinde buluşturan dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Hakan Bonomo’nun özgün senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisinden ilk tanıtım seyirci ile buluştu. İlk fragman sosyal medyada izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı, aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak dizide çok iddialı oyuncular bulunuyor. İzleyicilere göre kadro bir harika. Dizinin kadrosunda; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer bulunuyor.

Oyuncu kadrosu bir harika, Aile dizisinden ilk fragman izleyicilerden beğeni aldı 9

Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle uzun süredir merakla beklenen dizinin yayınlanan ilk tanıtımı, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı ‘Aslan’ ile Serenay Sarıkaya’nın hayat verdiği ‘Devin’ karakterinin tanışmasına sahne oluyor.

Oyuncu kadrosu bir harika, Aile dizisinden ilk fragman izleyicilerden beğeni aldı 10

Bir tarafta tutkulu bir aşk hikayesinin diğer tarafta ise aile kavramının birçok yönüyle sorgulanacağının sinyallerini veren tanıtım diziye dair heyecanı daha da yükseltiyor.

Çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek ‘Aile’, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Oyuncu kadrosu bir harika, Aile dizisinden ilk fragman izleyicilerden beğeni aldı 11

Aile çok yakında Show TV’de!