Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Mehmet Günsür kızıyla kamera karşısına geçti, izlenme rekoru kırdı!..

Oyuncu Mehmet Günsür kızıyla kamera karşısına geçti, izlenme rekoru kırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Atiye, Fi, Muhteşem Yüzyıl, Aşk Tesadüfleri Sever gibi pek çok başarılı yapımda rol alan dünyaca ünlü oyuncumuz Mehmet Günsür, kızı Cloe ile İtalya’da yayınlanan bir dizide rol aldı.

Oyuncu Mehmet Günsür’ün kızı Cloe ile rol aldığı ve İtalya’nın Rai-1 kanalında yayınlanan Lea (Yeni Bir Gün) dizisi ilk bölümüyle 5 milyon kişi tarafından izlendi. Aynı gün ekrana gelen “Inter Milan-Roma” maçını geride bırakan dizi, izleyicilerin yüzde 22.4’üne ulaştı.

8 bölüm olarak tasarlanan dizide, Günsür’ün kızı Cloe, “Martina” rolünü canlandırıyor. Oyuncunun 3 çocuğundan en küçüğü olan Cloe, bu rolle babasının izinden giderek oyunculuğa ilk adımını attı.

Oyuncu Mehmet Günsür kızıyla kamera karşısına geçti, izlenme rekoru kırdı!.. 7

Dizide, Mehmet Günsür sanatçılara eşlik ederek dünyayı dolaşan Türk kökenli müzisyen ‘Arturo Minerva’ karakterine hayat veriyor. Müzisyen, bir ilişkisinden istemeyerek kız çocuğu sahibi olur ve annesi çocuğu terk eder. Arturo, Martine ismini koyduğu çocuğuyla İtalya’ya yerleşir ve ona tek başına bakar.

İtalyan yönetmen eşi ve çocuklarıyla birlikte 22 yıldır İtalya’da yaşayan Mehmet Günsür, verdiği bir röportajda aile yaşantısını anlatarak şu ifadeleri kullanmıştı; “Roma’yı çok seviyorum çünkü güzel bir şehir. Roma’da çok daha rahat görünmez olabiliyorum. Bu benim için çok önemli. Herkes gibi olmayı seviyorum. Bu, burada daha zor.

Sabahları çocuklarını okula götüren, veli toplantılarına giden bir babayım. Tamamen normal bir baba… Çocuklarıma aşığım, üçüne de! Kızlar zaten tek bir bakışlarıyla beni eritiyorlar. Oğlan da aramızdaki en hassas olan insan, o da ayrı bir boyutta. Yavaş yavaş ergenliği başladı. Güzeller, çok güzeller.”