Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Mert Fırat’tan eşine romantik kutlama!..

Oyuncu Mert Fırat’tan eşine romantik kutlama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle gelen ünlü oyuncu Mert Fırat, yeni sezonda tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Zaman zaman da sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu instagram hesabından romantik bir paylaşıma imza attı.

2018 yılının Eylül ayında İdil Fırat ile evlenen ünlü oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından  romantik bir mesajla kutladı.

Oyuncu Mert Fırat'tan eşine romantik kutlama!.. 86

İdil Fırat ve Mert Fırat çifti mutlu birlikteliği ile göz dolduruyor. Eşiyle birlikte fotoğrafını instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafın altına, “İyi ki doğdun prensesim. Ömrümüz, huzurlu, mutlu, sağlıklı geçsin. İyi ki bulduk birbirimizi yol arkadaşım, sevgilim, güzel eşim” yazdı.

Mutlu birliktelikleriyle göz dolduran çiftin fotoğrafı kısa sürede yüzlerce yorum aldı. Takipçileri pek çok kutlama mesajı yayınladı. İdil Fırat eşinin paylaşımının altına, “Sevgilim iyi ki” yorumunu yaptı.

Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin geçtiğimiz yılın Kasım ayında bir kız çocukları oldu. Kızlarına Mia adını veren ünlü çift kızlarıyla birlikte verdikleri pozları da zaman zaman sosyal medyadan paylaşıyorlar.