Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncu Mert Kılıç dizilere sırtını döndü!

Oyuncu Mert Kılıç dizilere sırtını döndü!

tarafından ker_def

Oyuncu Mert Kılıç, önceki gün Zorlu AVM’deydi. Dizilerden gelen tekliflere sırtını dönen Mert Kılıç, kendisini sinemaya verdi.

Oyuncu, her hafta neredeyse bir sinema filmi çektiklerini ve artık ekranlara ara verdiğini açıkladı.
Mert Kılıç, günde yaklaşık 16 saat çalıştıklarını ve neredeyse sosyal hayatlarının ortadan kalktığını da sözlerine ekledi.
Kılıç, yaz aylarında yeni bir sinema filmi çekeceğinin müjdesini de verdi.

Mert Kılıç kimdir?

Best Model Of The World Yarışması’nda elde ettiği başarı ile şöhretin kapılarını açan, ancak en büyük çıkışını Şefkattepe dizisinde Serdar Komutan ile yapan yakışıklı oyuncu Mert Kılıç kimdir? Hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık.

1978 Amasya doğumlu olan yakışıklı oyuncu Mert Kılıç Best Model Of The World Yarışması’nda derece alarak kendisine şöhretin kapılarını aralamıştır.
Amerika’daki Los Angeles Beverly Hills Play House’da oyunculuk eğitimi alan Mert Kılıç; Milton Katselas öncülüğünde eğitim almıştır.

1.85 boyundaki yakışıklı oyuncu; son olarak Samanyolu ekranlarında yayınlanan Şefkattepe dizisinde Serdar komutan rolüyle ekranlarımıza konuk olmaktadır.

Tatil Aşkları, Gurbet Kadını, Ateşten Koltuk, Kara Duvak ve Asla Unutma gibi birçok dizi filmde rol almış olan karizmatik oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan güzel yüzüyle ekranlarda parlayan Aslıhan Güner Kılıç ile mutlu ve görenlere parmak ısıttıran bir evlilik sürdürmektedir.

Oynadığı diziler

Sungurlar – Serdar Komutan

Şefkattepe – Serdar Komutan

Kara Duvak – Cenk

Asla Unutma – Emir

Tatil Aşkları – Taner

Gurbet Kadını – Ökkeş