Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Merve Boluğur evlilik hazırlıklarına hız verdi!..

Oyuncu Merve Boluğur evlilik hazırlıklarına hız verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun bir süredir ekranlarda herhangi bir projede yer almayan ancak sosyal medya paylaşımları ve şarkıcılık performansıyla sık sık magazin basınında gündem olan oyuncu Merve Boluğur evlilik hazırlığı yapıyor.

Merve Boluğur, nikah masasına oturmaya hazırlandığı DJ sevgilisi Mert Aydın ile birlikte çekilen fotoğrafını, “Son bir hafta” notuyla sosyal medya hesabında yayınladı. Çiftin evlilik hazırlıklarına hız verdiği anlaşılıyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinin evlilik teklifine “Evet” yanıtını veren Boluğur, ikinci kez nikah masasına oturacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Oyuncu Merve Boluğur evlilik hazırlıklarına hız verdi!.. 8

2015’te evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç’tan iki yıl sonra anlaşmalı olarak boşanan Merve Boluğur, bir mağazada ayna karşısında sevgilisi ile verdiği pozu da sosyal medya hesabından yayınladı. Instagram’da 3.9 milyon takipçisi olan ünlü oyuncunun, “Adamım!” notunu düştüğü gönderiye, hayranları beğeni ve yorum yağdırdı.

Oyuncu Merve Boluğur evlilik hazırlıklarına hız verdi!.. 9

Merve Boluğur, sevgilisinin evlilik teklifi sonrası duyguların ise şu sözlerle ifade etmişti. “Çok şaşkınım! Bana şu an rüya gibi geliyor. İlişkinin daha çok başındayız… Bu kadar kısa sürede sağlam ilerlemek beni çok mutlu etti. Önce anlamadım şaşkındım. Çok mutluyum.”