Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Nilperi Şahinkaya işten işe koşuyor!..

Oyuncu Nilperi Şahinkaya işten işe koşuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranlarda en son Yasak Elma dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, ardından Netflix’de yayınlanan Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde yer aldı.

Cem Yılmaz’ın yeni projesi Ayzek ile Bir Gece’nin kadrosunda da yer alan oyuncu, hem yine Netflix’de yayınlanacak yeni filmin hazırlıklarını sürdürürken hem de tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Doğal Afet adlı tek kişilik oyun ile sahnede hayranlarının karşısına çıkan oyuncu 21 Ekim ve 25 Ekim tarihlerinde saat 20:30’da Alan Kadıköy’de tiyatroseverlerle buluşacak.

Nilperi Şahinkaya’nın enerjik ve ışıltılı oyunculuğuyla dikkat çeken Tiyatro Germinal yapımı Doğal Afet, sığınakta tek başına kalan bir kadının yaşadıklarına odaklanan tek perdelik bir oyun.
Oyuncu Nilperi Şahinkaya işten işe koşuyor!.. 7

ABD’de oyunları en çok sahnelenen yazarların başında gelen Lauren Gunderson’un 2018’de kaleme aldığı Doğal Afet, seyirciyi inişli çıkışlı bir hikâyeye sürüklerken türlü hesaplaşmalarla da baş başa bırakıyor.

Ahmet İlker Ergin’in yönettiği oyun, tek kişilik bir metin olmasına rağmen tercih edilen anlatım tarzı ve Şahinkaya’nın dinamik oyunculuğuyla kalabalık bir kadro seyrediyormuş hissi uyandırıyor. Sığınakta tek başına bir kadın… Kafasında soru işaretleri ve yaklaşmakta olan bir fırtına… Olmak ya da olmamak veya gitmek ya da gidememek… Az sonra varacak olan bir şeylerin varlığından haberdar olduğumuz o anda gelen hesaplaşma hissi… “Nerede yanlış yaptım? 1/16 gerçekleşen şiddetli bir fırtına bana mı denk geldi? Geçmişle hesaplaşma vakti. Daha doğru seçimler mi yapmalıydım? Tekrar Hamlet, gitmek ya da gidememek, hareket etme kabiliyetini yitirmek.”