Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Öykü Karayel’in stili sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Oyuncu Öykü Karayel’in stili sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Kaderimin Oyunu dizisi geçtiğimiz hafta final yapan oyuncu Öykü Karayel, geçtiğimiz günlerde Fox TV’de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu.

Programda giydiği kıyafetini  instagram hesabından yayınlayan Öykü Karayel kıyafet tercihi ile hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Takipçileri ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum yaptı. Bir takipçisi,  “Acaba başka stilistle mi çalışsan Öykücüm Ezgi’yi seviyoruz ama yeter artık!” yorumunu yaptı.

Oyuncu Öykü Karayel'in stili sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 7

Öykü Karayel, sıklıkla moda tasarımcısı olan ikiz kız kardeşi Ezgi Karayel’in kıyafetlerini giymeyi tercih ediyor. Bir başka takipçisi ise oyuncuya; ‘Allah aşkına niye böyle giyiniyorsun?’ şeklinde bir soru sordu.

Meslektaşı Hazal Kaya ise oyuncunun paylaşımına nazar boncuğu emojisiyle yorum yaptı. Öykü Karayel, İbrahim Selim ile Bu Gece programındaki açıklamalarıyla da çok konuşuldu.

2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile evlenen ünlü oyuncu programda eşi ve özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Ketum bir tarafı olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Can Bonomo’yu vazgeçirmeye çalıştığın seni çok yoran bir alışkanlığı var mı?” sorusuna, “Alışkanlığı diyemem ama evet çok yoran bir tarafı var. Can da dikkat bozukluğu var. Dikkat bozukluğu olan biriyle yaşayan vardır aramızda zor bir şey” cevabını verdi.