Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ozan Dolunay’dan örnek davranış!..

Oyuncu Ozan Dolunay’dan örnek davranış!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, 2 Mayıs olan doğum gününü anlamlı kılmak adına SMA hastalarına gelecek olmaya karar verdi.

Oyuncu; “Herkese merhaba, 2 Mayıs benim doğum günüm. Bu günü, SMA’lı çocuklarımız için yapılacak bir bağış kampanyasının parçası olarak daha anlamlı bir gün haline getirmeye karar verdim. Bana bir hediye verin ve https://iyilikpaylas.org/ platformu üzerinden siz de bağış yapın.

Kampanya linkine biomdan ulaşabilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız ” ifadelerini kullandığı instagram paylaşımında hayranlarından destek istedi.

Oyuncu Ozan Dolunay'dan örnek davranış!.. 7

2 Mayıs 1990 tarihinde Ankara’da doğan oyuncu, orta öğretimini tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitim gördüğü sırada oyunculuk eğitimi almaya başladı.

İlk defa Killology adlı oyunla sahneye adım atan Ozan Dolunay,  Afife Jale Ödülleri ve Üstün Akmen Ödülleri için “En iyi genç yetenek” adayı gösterildi ve Üstün Akmen Ödülü’nü kazandı.

Ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Misafir adlı diziyle gelen oyuncu, son projesi Merve Kült’de Ahsen Eroğlu ile partner oldu.

O3 Medya tarafından Netflix için çekilen Merve Kült isimli filmin setinden yapılan paylaşımlarda son dönemin iki parlak oyuncusu Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir arada gören hayranları ikiliyi birbirine çok yakıştırdı.

Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült adlı kitabının uyarlaması olarak izleyiciyle buluşacak olan filmin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Filmde usta aktör Arif Pişkin ile birlikte, Zuhal Olcay, Olgun Toker, Esra Akkaya, Ege Aydan, Mine Tugay, Ahu Yağtu ve Ferit Aktuğ da rol alıyor.