Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Sinem Öztürk’ün ikizleri dünyaya geldi…

Oyuncu Sinem Öztürk’ün ikizleri dünyaya geldi…

tarafından zk zk

Kiralık Aşk dizisinin Yasem’i olarak yıldızı parlayan oyuncu Sinem Öztürk ve yapımcı eşi Mustafa Uslu’nun ikiz bebekleri doğdu.
2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Sinem Öztürk Uslu’nun ikiz bebekleri dün dünyaya geldi.

Mustafa ve Kemal adını verdikleri ikizlerine kavuşan ünlü çift duygu dolu anlar yaşadı.

Çift sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bu fotoğraflara şu notu düştü:

Oyuncu Sinem Öztürk'ün ikizleri dünyaya geldi... 8

“Şükürler olsun iki yavrumuzu kucağımıza aldık, bize küçük bir sürpriz yaptılar 3 hafta erken geldiler.

Allah herkesin yavrusunu kucağına sağlık ile almayı nasip etsin, Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin. Şükürler olsun sevgili eşim annemizin sağlığı da çok iyi. Yavrularımız Mustafa ile Kemal’in sağlıkları çok iyi. Sadece küçük Kemal’imiz birazcık küçük, şimdi hemşire ablaları ona çok iyi bakıyorlar. Dualarınızı eksik etmeyin.”

Şükürler olsun iki yavrumuzu kucağımıza aldık, bize küçük bir süpriz yaptılar 3 hafta erken geldiler. Allah herkesin yavrusunu kucağına sağlık ile almayı nasip etsin, Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin ?? şükürler olsun sevgili eşim Annemizin sağlığıda çok iyi. Yavrularımız Mustafa ile Kemal’in sağlıkları çok iyi ?? sadece küçük Kemalimiz birazcık küçük, şimdi hemşire ablaları ona çok iyi bakıyorlar ?? Dualarınızı eksik etmeyin

Oyuncu Sinem Öztürk'ün ikizleri dünyaya geldi... 9