Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncular aynı olunca, devreler yandı! Kırgın Çiçekler’in Toprak’ı, Canevim dizisinde psikopat oldu, izleyici isyan etti!

Oyuncular aynı olunca, devreler yandı! Kırgın Çiçekler’in Toprak’ı, Canevim dizisinde psikopat oldu, izleyici isyan etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – ATV ekranlarının yeni dizisi Canevim’e izleyiciden tepki var!

Kırgın Çiçekler dizisinde birlikte oynayan Biran Damla Yılmaz ve Özgür Çevik, Canevim dizisinde de buluştu.

Kırgın Çiçekler’de Toprak karakteriyle sevilen Özgür Çevik, bu kez Canevim’de Taylan rolüyle ters köşe yaptı.

Psikopat bir karakteri oynayan Çevik’i, Toprak olarak benimseyen izleyiciler, Taylan rolünü hiç sevmedi.

Biran Damla Yılmaz’ın Kırgın Çiçekler’de oynadığı Eylül’ün, yakasını bırakmayan Kemal’den sonra, Canevim dizisinde de bu kez Taylan başına bela oluyor!

İki diziyi de izleyenler, Biran Damla Yılmaz’ın her dizide benzer durumda olmasına kızarken, dizideki şiddet, sahnelerinden duydukları rahatsızlığı dile getiriyorlar.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, “Bu kızın başı hiç beladan kurtulmuyor” şeklinde yorumlar yaparken, Taylan karakteri için de “Eskiden bu kızın hocasıydı, şimdi aşığı hiç olmadı!” mesajlarını atıyorlar.

Oyuncular aynı olunca, devreler yandı! Kırgın Çiçekler'in Toprak'ı, Canevim dizisinde psikopat oldu, izleyici isyan etti! 7

İşte izleyenlerden gelen eleştiri mesajlarından bazıları:

-Biran Damla Yılmaz ın işkencesi de ona aşık olan sapıklar da bitmiyor önce Kemal sonra Taylan

-Heç sevmədim pisikopat insan tipi topluma kötü örnek verirsiz

-Içimiz karardı böyle bozuk dizileri baka baka güzelikler unutuldu kötülükler başladı tek kelimeyle tiskindim

-Sayin Yapimcilar..Hic bir normal dizi yapmayin.. hep katiller.. iskence gören aciz kadinlar. Topluma güzel örnekler vermeyin sakin.. sonrada hergün haberlerde tecavüce ugrayan kadinlar ve magandalar cogaldi diye sikayet edin… yazik hepimize.. topluma Siz Örnek oluyorsunuz.. ya Siz Kadinlar Boyle seyleri izleyerek tesvik ediyorsunuz..

-Toprak sen bu kızi kizim diye koruyodun ne oldu şimdi

-Ya şu Taylan rolünü keşke başkasına verseydiniz adamın daha önceki rolü unutulmadan bu rol hiç olmamış bi de bu kızla aynı dizide oynuyorlardı olmamış

-Ama Tiprak hoca siz Kemalida gecmissiniz olmaz. Ferideyi cagirinn

-Bence bu role bu olmamış şımarık genç zuppeyi canlandiriyo ama genç değil bilemedim bide bazı oyuncuları iyi rollere öyle yakistiriyoruz ki kötü rolde olmuyo

-Atv’de kadına şiddet uygulanmayan dizi kaldı mı?

-Toprak olarak iyiydide taylan olarak berbat

İşte dizide eleştiri konusu olan bir sahne:

Canevim dizisinin konusu:

Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe’nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler. Bu sımsıcak ailenin kaderini değiştiren en büyük kızları Elvan’ın eve dönüşü olur.

Evin fedakar kızı Ceylan ise sözlüsü Ömer’i büyük bir aşkla sevmektedir. Ceylan güçlü ve varlıklı bir aile olan Tanbaylar’ın evinde çalışmaya başlar. İşteki ilk gününde Ceylan, takıntılı ve sıra dışı bir adam olan Taylan Tanbay’la pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşar. Taylan genç kızın damarına basınca, Ceylan kimsenin erişemediği bu adamı herkesin önünde küçük düşürür ve işi bırakır. Şimdi Taylan’ın kapatması gereken önemli bir hesap vardır!