Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyunculukta şanssız olan Sinem Kobal, yeni işiyle şansının peşinden koşacak!

Oyunculukta şanssız olan Sinem Kobal, yeni işiyle şansının peşinden koşacak!

tarafından ker_def

Sinem Kobal’dan çok sürpriz karar!

Diziler konusunda son dönemin şanssız isimlerinden birisi de Sinem Kobal… Yüz Yüze isimli dizi projesi sezon başında büyük umutlarla ekrana sürülmüştü. Ancak dizi ancak 2 bölüm sürebildi ve sonrasında final yaparak herkesi hüsrana uağrattı.

Oyunculukta şanssızlığın kurbanı olan Sinem Kobal, kendine yeni bir iş arıyor.

Oyuncu Sinem Kobal da son trende uyarak bir mekan açmaya karar verdi. Güzel oyuncu, ilk iş olarak ünlü şef Hazer Amani’den yemek dersleri almaya başladı.

Takvim’in haberine göre şimdilerde ‘Romantik Komedi’ serisinin son filmi için hazırlıklara başladığı konuşulan Sinem Kobal’la ilgili tatlı haber…

Kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Kobal, uzun zamandır hayalini kurduğu ‘mekan projesi’ni hayata geçirmek üzere. Son dönemde birçok ünlü gibi kendisine ait bir kafe açmayı planlayan Sinem Kobal, bunun için ilk iş olarak ünlü şef Hazer Amani’den yemek dersleri almaya başladı.

SİNEM’İN MUTFAK HAZIRLIĞI

Oyunculukta şanssız olan Sinem Kobal, yeni işiyle şansının peşinden koşacak! 7

Tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer gibi mekanında moda ve lezzeti bir araya getirmeyi planlayan güzel oyuncunun en büyük destekçisi ise kuşkusuz eşi İmirzalıoğlu.

Yakışıklı oyuncu, Sinem Kobal’ın hayalindeki gibi bir dükkan bulmak için emlakçılarına talimat verdi.