Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba, EDHO’daki İlyas Çakırbeyli’nin en kötü özelliğini kendisi de yaşıyor!

Ozan Akbaba, EDHO’daki İlyas Çakırbeyli’nin en kötü özelliğini kendisi de yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karakterin oyuncunun üzerine yapışması durumu Ozan Akbaba için de geçerli bir durum. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 5 sezondur yer alan oyuncu, artık izleyiciler tarafından bu karakter üzerinden değerlendiriliyor.

Karakterin oyuncunun üzerine yapışması durumundan memnun olmadığını ve her oyuncunun değişim isteyeceğini anlatan Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli olmaktan da memnun.

Oyuncu bu konu ile ilgili fikrini şu sözlerle anlattı: “Kimse bana bu rolü zorla oynatmıyor. Ben hala oynamak istediğim için bu rolü oynadığım için, heyecanımı daha yitirmiş değilim. Profesyonel nedenler olabilir o ayrı. İlyas’ı çok seviyorum, Eşkıya’ya da bayılıyorum. Bir oyuncu olarak İlyas’ı 5 senedir oynadığım için, doğal olarak başka karakterlere de açım.”

Oyuncuların içindekileri anlamak gerektiğini ifade eden Ozan Akbaba, “Oyuncular değişkenliği seven, sürekli kendilerini değiştirmek ve sürekli donanımlarını yenilemek zorunda olan insanlar” şeklinde konuştu.

Ozan Akbaba, EDHO'daki İlyas Çakırbeyli'nin en kötü özelliğini kendisi de yaşıyor! 7

İlyas Çakırbeyli karakterinin günlük hayatına yansımadığını anlatan Ozan Akbaba, “Belki de İlyas’tan çok daha iyi silah kullanıyor olabilirim. Benzeştiğimiz nokta ikimiz de silahları seviyorum. Ama tabii ki sportif anlamda. Sokağa çıkıp da maganda gibi değil” dedi.

İlyas Çakırbeyli karakteri gibi sokakta silah kullanmadığı gibi bir yanlış anlaşılmaya yol açmamak için özenli konuşan Ozan Akbaba, ateşli silahları sevdiğini ve poligona giderek eğitim yaptığını anlattı.

Ozan Akbaba ile İlyas Çakırbeyli arasındaki en önemli benzerlik de bu…

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.