Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Akbaba gururlu, Yunus Emre Yıldırımer babalık heyecanı yaşıyor!

Ozan Akbaba gururlu, Yunus Emre Yıldırımer babalık heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli olarak izlediğimiz Ozan Akbaba, atv’nin yeni sezon tanıtım çekimlerinde dizi adına yer alan isimlerden birisiydi… Ünlü oyuncu hem heyecanlı hem de gururlu olduklarını söyledi. 5 sezonu geride bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezona başlayacak ve her dizi için böyle bir şans olmadığını da hatırlatalım.

Ozan Akbaba, atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuştu. “6 yıldır çok istikrarlı bir şekilde ilerleyen bir dizimiz var. Onunla gurur duyuyoruz, çünkü çok güzel bölümler çektik. Çok güzel sahneler çektik.İzleyenlerimiz bizi 6 yıl boyunca çok güzel bir şekilde bize eşlik ettiler. Mutluyuz, iyiyiz güzeliz.”

Yunus Emre Yıldırımer dizide Alparslan Çakırbeyli karakterine hayat veriyor. Yeni sezon öncesi oyuncu farklı bir heyecan yaşıyor. Baba olmaya hazırlanan Yıldırımer, duygularını Dizi TV programında şu sözlerle ifade etti:

“Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bir şey de kalmadı biraz sonra telefon da gelir gidebilirim. Bir hafta, iki hafta da olabilir. Hayırlısı ile sağlıklı gelsin, hayırlı bir evlat olsun. Başka bir şey istemiyorum.”

Ozan Akbaba gururlu, Yunus Emre Yıldırımer babalık heyecanı yaşıyor! 7

EDHO’da Ceylan Özsoy karakterini canlandıran Sanem Çelik de yeşiller içindeki haliyle tanıtım çekimlerinden göz doldurdu. Oyuncu, heyecanlı olduğunu ifade etti ve “Gayet keyifliydi. Sanırım herkes memnun” diyerek tanıtım çekimlerinin de iyi geçtiğini anlattı.