Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisiyle saygıyı fazlasıyla hak ediyor!

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisiyle saygıyı fazlasıyla hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru dizisinin Ozan Akbaba’ya ne kadar iyi geldiğini gören hayranları, Cuma akşamları TRT1 ekranında yayınlanan yeni bölümleri kaçırmamaya çaba harcıyor. Bir oyuncu düşünün ki 6 sezon boyunca mafya üyesi olsun ve birçok çıkar çatışmasının içinde çok farklı bir karakter ile izleyicileri etkilesin.

Aynı oyuncunun bu rolden hemen sonra bu sefer bir cerrah olarak insan hayatını kurtarmak için görev alması ve rolünü de oldukça inandırıcı bir şekilde canlandırması o kadar da kolay değil

İlyas Çakırbeyli karakterinden sonra Doktor Hakan Aydıner karakterine girmek Ozan Akbaba için de kolay olmamıştır. Ancak, ekran başındaki izleyiciler oyuncunun ne kadar başarılı bir iş çıkarttığını ve İlyas karakterini artık unutmaya başladıklarını söylüyor. Ozan Akbaba’nın doktor kimliği ile ekrana damgasını vurduğu ve karakter ile verilmek istenen hissiyatı izleyiciye aktardığını görebiliyoruz.

Ozan Akbaba, 6 sezonluk fenomen bir diziden ve fenomen bir karakterden sonra sanki böyle bir şey hiç olmamış gibi, yeni rolüne o kadar hızlı adapte oldu ki, ekran başındaki izleyiciler de oyuncunun bu başarısının peşine takılıp, eski rolünü unutmaya başladı.

Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisiyle saygıyı fazlasıyla hak ediyor! 43

1982 yılında Kars’ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, 2006 yılından itibaren setlerde yer alıyor ve Kavak Yelleri, Kuzey Güney gibi dizilerde iyi performanslar ortaya koydu. Ancak oyuncu aslında sinema geçmişi çok daha derin olan birisi ve amatör olarak başladığı sinema sektöründe de birbirinden önemli yapımlarda yer aldı.

En son hikayesi kendisine ait olan Anka isimli sinema filminde de Murat karakterini canlandıran Ozan Akbaba, kısa yaz arasının ardından Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonuyla yeniden ekranlarda yer alıyor.

Dizinin setinden yayınlanan kamera arkası görüntülerde ne kadar mutlu olduğunu sergileyen, ekip ile iyi bir iletişim kuran Ozan Akbaba, tavırları ve mütevaziliği ile de ekip arkadaşlarından büyük saygı görüyor.

Ozan Akbaba’nın Kasaba Doktoru dizisiyle yepyeni bir ruh ve azim ile işine sarıldığını da setten yansıyan görüntülerde fark edebilirsiniz.