Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba’nın yaşamak istediği hayatı Şener Şen yaşıyor!

Ozan Akbaba’nın yaşamak istediği hayatı Şener Şen yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ozan Akbaba’nın Şener Şen ile ilgili sözleri çok konuşulur! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini Ozan Akbaba canlandırıyor. 5 sezondur yayında olan dizide İlyas karakteri çok seviliyor. Ozan Akbaba, izleyicinin karakteri bu kadar çok sevmesinin rolünün de uzun olmasını sağladığını anlattı.

Ünlü oyuncu, Ozan Akbaba, rol aldığı tüm karakterler arasında hangisinin kendisini daha çok yansıttığını cevaplayamadı. Ünlü oyuncu kendisine sorulan 5 soruya da yanıt verdi. En sevdiği filmleri sıralayan oyuncu, “Köstebek Günü, Snatch, Çingeneler Zamanı” filmlerini çok sevdiğini anlattı.

En çok çalışmak istediği yönetmenin Fatih Akın olduğunu belirten Ozan Akbaba, bütün filmlerine bayıldığını söyledi. Gay Ritchie’yi de çok sevdiğini anlatan Ozan Akbaba, “Fatih Akın, umarım benimle bir gün çalışmak ister diye dua ediyorum” dedi.

En çok yan yana oynamak istediği oyuncunun Şener Şen olduğunu anlatan Ozan Akbaba, usta sanatçı için övgü dolu sözler söyledi. Ozan Akbaba şöyle konuştu:

“Ben onu kendime çok benzetiyorum. Çünkü, o benim yaşamak istediğim halim aslında. Hem komedide hem trajedide hem traji komikte hem korkuda hem dramda hem aksiyonda bu kadar iyi olmak için gerçekten bir şeyleri yalayıp yutmak lazım. Onun kadar bilge bir oyuncu olabilmek adına da bütün adımları atmaya razıyım. Çok büyük bir saygı ile önünde eğiliyorum.”

Ozan Akbaba, Şener Şen’e çağrıda da bulundu ve enerjisi yettiği kadar sinema filmlerini artırmasını rica etti. Şener Şen’i görememenin üzüntüsünü yaşayan Ozan Akbaba, kısa filmlerde de rol alması konusunda kendisinde ricada bulundu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: