Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın yeni dizisinde yeni gelişmeler

Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın yeni dizisinde yeni gelişmeler

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gain platformunda yayınlanacak olan Bizi Ayıran Çizgi isimli dizide iki ünlü isim buluştu… Ozan Dolunay’ı hayranları en son Star TV’de 6 bölüm süren İyi Günde Kötü Günde isimli yapımda izlemişti… Hazal Subaşı ise Çukur dizisinde Nehir karakteri ile güçlü bir çıkış yapmıştı. İki ünlünün başrolünde buluştuğu yeni dizi için ise hazırlıklar sürüyor.

Gain isimli yeni dijital platformda yayınlanacak olan Bizi Ayıran Çizgi isimli yeni dizinin afişi de paylaşıldı… Çok başaralı ve etkileyici bir dizinin geldiğine yönelik güçlü bir izlenim var… Afişte Mevlana Calaleddin-i Rumi’nin şu söze de kullanıldı: “Doğru ve yanlışın ötesinde bir yer var. Seninle orada buluşacağız.” İşte dizinin paylaşılan afişi…

Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı'nın yeni dizisinde yeni gelişmeler 9

Dizi kadın – erkek ilişkisine yönelik olarak hazırlanan Bir Kadın, Bir Erkek veya Aynen Aynen benzeri bir yapım olarak dikkat çekiyor. Kadın erkek ilişkileri üzerine kurulan dizinin çekimlerine Şubat ayının son haftasında başlanmıştı.

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay ikilisi de yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile heyecanlarını takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı'nın yeni dizisinde yeni gelişmeler 10

Soner Caner’in yönetmenliğini üstlendiği dizi daha başlamadan sosyal medyada yoğun ilgi görüyor…, Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın hayranları da ikilinin karakterlerini ve performanslarını merakla bekliyor…

Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı'nın yeni dizisinde yeni gelişmeler 11