Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Güven içimizdeki Can Manay’ı öldürdü!

Ozan Güven içimizdeki Can Manay’ı öldürdü!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Fi dizisinde canlandırdığı Can Manay karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Ozan Güven, sergilediği performans ile alkışları toplamıştı.

Son dönemde Cem Yılmaz imzalı Kara Komikler film serisinde rol alarak gündeme gelen Ozan Güven, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden…

Kendi figürünün olduğu yüzüğünü parmağına takan ve fotoğraf çektiren Ozan Güven, “Yüzüklerin en efendisi” mesajıyla bu fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.

Takipçlierin yorumları da dikkat çekiciydi…

“Abi neyin kafası bu” diyenler de vardı, “Sen gerçek bir delisin” diye yazanlar da vardı. Birçok takipçisi ise bu paylaşımı beğendiklerini ve devamının gelmesini istediklerini belirttiler.

Bir takipçisinin “Bendeki Can Manay’ı öldürdün” sözü ise dikkat çekiciydi.

İşte Ozan Güven’in büyük beğeni toplayan o mesajı:

Yüzüklerin en efendisi :)

Ozan Güven içimizdeki Can Manay'ı öldürdü! 7

OZAN GÜVEN KİMDİR?

1975 yılında Almanya Berlin’de doğdu. Ünlü oyuncu “Mimar Sinan Üniversitesi’nin Dans Bölümü’nden” mezun olmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Oyuncunun en büyük şansı komedyen “Cem Yılmaz” ile olan uyumudur. “Cem Yılmaz aşşağı yukarı yaptığı bütün sinema filmlerinde “Ozan Güven’le” birlikte çalışmayı tercih etmiş ve “Ozan Güven” bu işlerin hakkından başarıyla gelmiştir.