Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Güven’e ne oldu? Bir İstanbul Masalı’nı hatırlatıp bakın ne dediler?

Ozan Güven’e ne oldu? Bir İstanbul Masalı’nı hatırlatıp bakın ne dediler?

tarafından ker_def

Yerli dizi tarihimizin hala unutulmayan dizileri arasında yer alan Bir İstanbul Masalı’nda oynayan Ozan Güven, oradaki Demir karakteriyle hala hatırlanıyor.

Güven’in popüler olmasında büyük etkisi olan dizi 2003-2005 yıllarında yayınlanmıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Aslında Nurgül Yeşilçay ile oynadığı 1998-2001 yılları arasında yayınlanan İkinci Bahar dizisindeki rolü de hala hatıralarda.

Son olarak internet platformu PuhuTV’de yayınlanan Fi dizisinde de yine unutulmayacak bir karakter olan Can Manay ile de daha uzun yıllar anılacak gibi.

Ünlü oyuncunun bu dizilerdeki görüntülerini hatırlayan izleyiciler, Ozan Güven’in hızlı yaşlandığı görüşünde.

Pazar günü kır keyfi yapan oyuncunun paylaştığı instagram fotoğrafına takipçilerinin yaşlandığı ile ilgili yorumları dikkat çekti.

Bir takipçisi “Abi karizman yerinde Ama kabul et İstanbul masalı dizisinden bu yana biraz yaşlanmış mısın ne?” yorumu dikkat çekerken, bir başka takipçi de benzer bir yorum yapıyor: “Ozan yanlış anlama ama baya yaslandin be! Ama karizma hâlâ yerinde”

Ünlü oyuncunun fotoğrafının uzaktan çekilmiş olmasına vurgu yapan bir izleyici de bu yorumlara katılmayarak açıyla ilgili olduğu görüşünde: “Uzaktan çok yaşlı görünmüşsünüz ? karizmatik dedeler gibi olmuş”

Bakın sizce de öyle mi?

Pazar yeşili..?

Ozan Güven'e ne oldu? Bir İstanbul Masalı'nı hatırlatıp bakın ne dediler? 7

OZAN GÜVEN KİMDİR?

1975 yılında Almanya Berlin’de doğdu. Ünlü oyuncu “Mimar Sinan Üniversitesi’nin Dans Bölümü’nden” mezun olmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Oyuncunun en büyük şansı komedyen “Cem Yılmaz” ile olan uyumudur. “Cem Yılmaz aşşağı yukarı yaptığı bütün sinema filmlerinde “Ozan Güven’le” birlikte çalışmayı tercih etmiş ve “Ozan Güven” bu işlerin hakkından başarıyla gelmiştir.