Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özcan Deniz, Aslı Enver iddiası ile ilgili ders verir gibi açıklama yaptı!

Özcan Deniz, Aslı Enver iddiası ile ilgili ders verir gibi açıklama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Olayın başlamasının sebebi Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa isimli program… Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı programda ortaya bir iddia atıldı. Aslı Enver dün bu iddiayı yalanladı. Bu gün de Özcan Deniz, ders verir gibi bir açıklama yaptı.Peki ne olmuştu?

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa yine çok özel bir habere imza atıldı. Geçtiğimiz haziran ayında eşi Feyza Aktan’la evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Özcan Deniz’in boşanma sebebi olarak İstanbullu Gelin dizisindeki partneri Aslı Enver gösterildi.

Özcan Deniz’in, Aslı Enver’e takıntılı bir şekilde hayranlık duyduğu ve Feyza Aktan’ın da sürekli onun gibi olmasını istemesi üzerine iplerin koptuğuna yönelik bir haber verildi.

Özcan Deniz, Aslı Enver iddiası ile ilgili ders verir gibi açıklama yaptı! 9

Aslı Enver bu duruma çok sinirlendi.Bir aileyi dağıtmakla suçlandığı için de öfkelendi. Instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı: “Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz’in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı ve olmayacak. Yazık. Çok ayıp. Ne münasebet”

Özcan Deniz, Aslı Enver iddiası ile ilgili ders verir gibi açıklama yaptı! 10

Bugün de Özcan Deniz, adeta magazin camiasındaki masa başı haber gerçeğini herkesin yüzüne vurdu ve şu sözlerle adeta herkese ders verdi:

“Kariyerimde birçok döneminde sayamayacağım kadar uydurma ve yalan haberlerle haksızlığa uğradım.İlk zamanlar her saldırıya cevap verme telaşına düşerdim. Sonra fark ettim ki yapılmak istenen de tam olarak bu. Seni bu tuzağa çekip, yapay bir kaos yaratıp, bunu sağa bildikleri kadar sağıp para kazanmak ama bunu yaparken senin amacından sapmış yolculuğun, dağılmış psikolojin ve çökmüş ekonomin hiç ilgilendirmez onları. Çok sonra öğrendim susmam gerektiğini. Bu masa başı haber denilen uydurma haberler ya da o dedi bu kodu yazıları sen cevap verdikçe alev alan bir şeydir. O yüzden bir şey karşısında susuyorsam asaletimden değil yalana ve yalanın ortaklarına prim vermemek içindir.”

Özcan Deniz, Aslı Enver iddiası ile ilgili ders verir gibi açıklama yaptı! 11