Ana sayfa Güncel Haberler Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli, Netflix’in hamlesi ile gündem oldu!

Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli, Netflix’in hamlesi ile gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz sezon İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakterine hayat vermiş ve 3 sezon süren dizi büyük beğeni toplamıştı. Meryem Uzerli ise en son 2017 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli diziyle ekranda yer almıştı.Aslı Enver ise şimdilerde Babil dizisinde Ayşe karakteri ile ekrana geliyor.

Üç ünlü ismi birleştiren iş ise Öteki Taraf isimli sinema filmiydi. Yayınlandığı dönemde beğeni toplayan ve sonradan unutulan film şimdi Netflix Türkiye tarafından listeye alındı. Özcan Deniz, filminin fragmanını instagram’dan yayınladı ve “Öteki Taraf,Netflix’te.Çivi çiviyi söker. Gerilimi gerilimle döver” diyerek rol arkadaşları Meryem Uzerli ve Aslı Enver’i etiketledi.

 

Birçok hayranı filmi çok beğendiklerini ve yeniden izlediklerini belirtirken, Özcan Deniz’in oyunculuğu yine övgülerle ifade edildi.

Bir takipçisi, “İzledim ve inanılmaz, sürükleyici. Tekrar tekrar izlerim hiç sıkılmadan. Özcan Deniz’in oyunculuğu zaten tartışmasız güzel” yorumunda bulundu.

Özcan Deniz ile Aslı Enver bilindiği üzere İstanbullu Gelin dizisinde başrolde yer almıştı.