Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özcan Deniz, boşanmak için kesenin ağzını açtı!

Özcan Deniz, boşanmak için kesenin ağzını açtı!

tarafından zk zk

Ekranlara son olarak İstanbullu Gelin dizisiyle gelen Özcan Deniz, 15 ay önce evlendiği Feyza Aktan ile boşanacağı haberleriyle yeniden gündemde.

Evliliğinden Kuzey isimli bir oğlu olan Özcan Deniz’in, annelik görevlerini yerine getirmediğini iddia ettiği eşi Feyza Aktan ile boşanma davasında Aktan’ın 15 milyon TL istediği konuşulmuştu.

Konunun ayrıntıları gündeme geldi ve Özcan Deniz’in iki ev, bir araba ve aylık 50 bin TL nafaka vereceği ifade ediliyor.

İkilinin bu konuda anlaştığı belirtilirken, çiftin ayrılmasında başka bir iddia daha ortaya atılmıştı.  İddiaya göre Feyza Aktan, Özcan Deniz’in cep telefonunda başka bir kadından gönderilmiş mesajlar bulduktan sonra aralarında tartışmam çıkmış ve boşanma kararı almışlardı.

Boşanma davası, Özcan Deniz’in avukatının başvurusu üzerine İstanbul 8. Aile Mahkemesi’nde açıldı. Çekişmeli olarak görülecek davaya tarafların talebiyle yayın yasağı getirildi.

Özcan Deniz’in Babalar Günü’nde Instagram’da paylaştığı ”Elimizden acımadan bu günümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim oğlum” mesajı kafaları karıştırmıştı.

Feyza Aktan’ın ayrılık kararının ardından Özcan Deniz’in oğlunu görmesini engellediği iddia ediliyor.

Özcan Deniz, boşanmak için kesenin ağzını açtı! 7