Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz de yeni yılda aşka geldi ama paylaşımını yorumlara kapatması dikkat çekti!..

Özcan Deniz de yeni yılda aşka geldi ama paylaşımını yorumlara kapatması dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz en son İrem Helvacıoğlu ile birlikte baş rolü paylaştığı Star TV’de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisiyle ekranlara geldi.

Hikayesi de Özcan Deniz’e ait olan Seni Çok Bekledim dizisi büyük bir iddia ile ekran macerasına başladı ancak yüksek reyting oranlarına ulaşamayınca ekran yolculuğu da beklenenin çok aksine kısa sürdü.

Özcan Deniz şu sıralar daha çok özel hayatıyla gündemde; Oğlunun annesi Feyza Aktan’dan olaylı bir şekilde boşanan ve oğlu Kuzey’in velayeti için eski eşiyle karşı karşıya gelen Özcan Deniz, geçirdiği sıkıntılı günleri atlatmış gibi görünüyor.

Oyuncunun mutluluğu sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı. Özcan Deniz yeni yıla bir süredir aşk yaşadığı İranlı modacı Samar Sadgar ile girdi. Ünlü oyuncu sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını ilk kez instagram hesabından paylaşarak aşkını ilan etti.

Özcan Deniz de yeni yılda aşka geldi ama paylaşımını yorumlara kapaması dikkat çekti!.. 1

Ünlü oyuncu, sevgilisiyle birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınladı. Fotoğraflarda Sadgar’ın Deniz’in sırtına sarıldığı görülüyor. Paylaşımına, ‘2022’ notunu düşen Özcan Deniz’in kareleri, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü ve yüz binlerce beğeni aldı.

Özcan Deniz de yeni yılda aşka geldi ama paylaşımını yorumlara kapaması dikkat çekti!.. 2

Özcen Deniz’in instagram hesabından yaptığı bu paylaşımını yorumlara kapaması ise dikkatlerden kaçmadı.