Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan’ın şiddet iddiası Seni Çok Bekledim dizisini etkiler mi?

Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan’ın şiddet iddiası Seni Çok Bekledim dizisini etkiler mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, 29 Ocak Cuma akşamı Star TV ekranında yeni dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İrem Helvacıoğlu da Sen Anlat Karadeniz’den sonra yeni bir dizide yeni bir karakter ile ekrandaki yerini almanın heyecanı içinde. Tam da yeni projesi öncesi eski eşi Feyza Aktan’ın hakkındaki şiddet iddiası ve uzaklaştırma kararı aldırması magazin gündeminde tartışılıyor.

Star TV’nin büyük yatırım yaptığı projenin iyi sonuçlar alması için Akrep ve Sol Yanım dizilerinin de günlerini değiştirerek büyük bir risk aldığı biliniyor. Yani iki dizisini riske atan kanal, Seni Çok Bekledim’den çok iyi geri dönüşler bekliyor. Tam da böyle önemli bir planlamanın arasında, Özcan Deniz’in özel hayatında yaşananların diziye etkisinin ne olacağı da tartışılıyor.

Ortada bir kadına şiddet iddiası var. Özcan Deniz cephesinde ise yeni proje öncesi maksatlı ve asılsız iddialar bunlar… Fakat ünlü oyuncunun hayran kitlesini kadın izleyiciler oluşturuyor. Seni Çok Bekledim dizisinin izleyicisi de daha çok kadınlar olacak. İşte bu durumda dizinin elde edeceği reytinglerin bu olayların gölgesinde gerçekleşeceği de görülüyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu da köşe yazısında bu durumu sorguladı ve şu yorumda bulundu:

“Özcan Deniz’in bir kadın izleyici kitlesi var, ama ‘zamanlaması manidar’ bu haberler yeni bir dizi için risk.

İnsanlar bu tür haberleri okur, tık’lar, izler, ama iş dizi izlemeye gelince orada başka bileşenler devreye girer. Seyirci; ilginç bir hikaye, inandırıcı oyunculuklar görürse bir diziyi izler, en küçük şüphede gider.

Günlerdir bu haberleri okuyanlar cuma akşamı Özcan Deniz’i ‘Seni Çok Bekledim’deki Kadir olarak izler mi?

30 Ocak sabahı reytingler açıklandığında öğreneceğiz bunu…”