Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özcan Deniz’e büyük haksızlık mı yapılıyor? Şaşıracak ne var?

Özcan Deniz’e büyük haksızlık mı yapılıyor? Şaşıracak ne var?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – 15 aylık evliliğini geçtiğimiz günlerde bitiren Özcan Deniz’in, boşanmanın ardından eşi Feyza Aktan ile aynı evde yaşaması kimi çevreler tarafından ‘tuhaf’ karşılanmıştı.

3 aylık oğulları olan çiftin anlaşmalı olarak ayrılmasından sonra kendisine yeni bir ev bulana kadar eski eşiyle aynı evde yaşamaya devam eden Özcan Deniz’in bu kararı almasında şaşkınlık dolu ifadelerle haberler yayınlandı.

Oysa ikilinin henüz çok küçük olan bir oğullarının olduğu ve Özcan Deniz’in de baba olarak onun yanında olmak istemesi yabana atılmakta!

Milliyet Gazetesi Yazarı Özay Şendir de bu konuyla ilgili olarak köşesinde bir yazı kaleme aldı.

Özcan Deniz'e büyük haksızlık mı yapılıyor? Şaşıracak ne var? 7

Her ne kadar ayrılsalar da ikilinin anne-baba olmaları durumu ömür boyu sürecek.

Bu durumda da eşinden ayrılsa bile babalığından ayrılması söz konusu bile değil Özcan Deniz’in.

Olayın bir de bu tarafından bakılması gerektiğine işaret eden Şendir, magazinlerde yer alan haberlere atıfta bulunarak bu durumda şaşılacak bir yan olmadığını vurgulamakta.

İnsanın küçücük çocuğunu bırakıp yalnız bir evde yaşamak yerine, onunla olmayı tercih etmesinde şaşılacak bir yan olmamalı vurgusu yapılıyor yazıda.

Şendir, “Bebeğinizin ağlama sesi yerine koca bir sessizlik içinde yaşıyorsunuz…Siz olsanız hangisini seçerdiniz?” sözleriyle de herkesi empati yapmaya çağırmış.