Ana sayfa Sosyal Medya Özel Ders filmi için büyük soru işareti! Bensu Soral’in partneriyle ilgili açıklamaları akılları karıştırdı!

Özel Ders filmi için büyük soru işareti! Bensu Soral’in partneriyle ilgili açıklamaları akılları karıştırdı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral en son, geçtiğimiz yaz döneminde Kubilay Aka ile başrolü paylaştığı Cam Tavanlar dizisiyle ekranlara gelmişti. Yeni sezonda bir dizi projesi olmayan başarılı oyuncu Netflix için çekilecek “Özel Ders” filmi için anlaştı.

Filmde Bensu Soral’ın partneri olarak ise Kardeşlerim dizisinin ardından vatani görevini yapan Halit Özgür Sarı ile anlaşıldığı, hatta genç oyuncunun terhis olduktan sonra ayağının tozu ile soluğu başrolünü oynayacağı filmin setinde aldığına yönelik haberler çıkmıştı. Fakat Bensu Soral’ın verdiği son röportaj akılları karıştırdı.

Özel Ders filmi için büyük soru işareti! Bensu Soral'in partneriyle ilgili açıklamaları akılları karıştırdı! 8

Ünlü oyuncu Bensu Soral, yeni projesi “Özel Ders” için geçen hafta provadaydı. Uzun saatler süren hazırlık çekimleri sonrasında güzel oyuncu, muhabirlerin merak edilen sorularını cevapladı.

Çekimlerde biraz yorulduğunu belirten oyuncu, “Yeni projenin hazırlık aşamasındayız, bu yüzden uzun sürdü, çok yorulduk, şimdi dinlenmek için evlerimize dağılacağız. Sabahtan beri buradayız” dedi. Çok eğlenceli bir proje olduğundan bahseden Bensu Soral, çok fazla bilgi veremediğini, yakın zamanda çekimlere başlayacaklarını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Özel Ders filmi için büyük soru işareti! Bensu Soral'in partneriyle ilgili açıklamaları akılları karıştırdı! 9

Yönetmenliğini Kıvanç Baranönü’nün üstlendiği filmin çekimleri çok kısa süre içinde başlayacak. Bensu Soral, filmde Azra karakterine hayat verecek ve aylar sonra yeniden setlere dönmüş olacak.

Kardeşlerim dizisinden ayrıldıktan sonra askerlik görevini yapan Halit Özgür Sarı’nın da Özel Ders isimli filmin çekimleri ile yeniden dönüş yapacağı konuşuluyordu. Başarılı oyuncuların hayranları iki başrol oyuncusunun uyumunu ve enerjisini merak ediyordu.

Fakat muhabirlerden gelen “En son partner arayışınız vardı, devam ediyor mu?” sorusuna Bengü Soral’ın verdiği cevap kafaları karıştırdı. “Onla ilgili şimdi bir şey söylemeyeyim” diyerek yanıtsız bırakan oyuncu; “Acaba Halit Özgür Sarı ile ilgili yolunda gitmeyen bir şey mi var? sorusunu akıllara getirdi.